Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy reagált a környezetetek...

Hogy reagált a környezetetek mikor a hosszú hajatokat fiúsra vágattátok?

Figyelt kérdés
Az én hajam a hátam aljáig ér, és nagyon rövidre szeretném vágatni. Viszont kicsit félek a reakcióktól, meg attól is hogy mivel nagy lesz a változás, talán nem áll majd jól. Ti nehezen szoktátok meg az új hajatokat?

2017. júl. 9. 17:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Hát amikor említettem eléggé szörnyen.Még egy év után se tud beletörődni anyukám.De én imádom és ez a lényeg.Meg hát azt hallottam hogy elfiúsodtam😅
2017. okt. 13. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Levágattad azóta? :)
2017. okt. 25. 12:59
 13/15 anonim válasza:
100%

Az enyém viccesen alakult, titokban mentem el levágatni a fenékig érő hajam, a fiatalabbik bátyám segítségével. Amikor hazamentem nem tudtam kinyitni a kaput(benne maradt a kulcs), anyum kinézett az ablakon, de nem ismert meg és nem akarta kinyitni, utána felhívtam, hogy én vagyok.

Amikor meglátott majdnem elsírta magát, az idősebbik bátyám folyton turkálta, és kiderült, hogy apumnak pont olyan haja volt huszonéves korában. Az osztálytársaim jól fogadták, nagymamám nevetett és örült, hogy végre olyan amilyet szeretnék. Szerintem jó volt a fogadtatás. :)

2018. aug. 27. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Mekkorára vágattad, utolsó? Lány vagy?
2018. aug. 27. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Jött a kérdés egyből, hogy "Miért vágattad le?". Egyébként én jobb szeretek rövid hajú lenni, zavart a hosszú haj, nme tudtam kezeli, nyáron meg nagyon meleg volt, télen uszoda után órákig tartott megszárítani.

Egyébként én több, mint tizenöt éve rövid hajú vagyok, néha kicsit megnő, amikor nem jutok el egy ideig fodrászhoz, utána megint ledúrja, és megint jönnek a hülye kérdések, hogy miért vágattam le. (Ennél már csak az az idegesítőbb, amikor megkérdezik, miért nem szőkítem ki.)

2019. jan. 12. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!