Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú ismeretség után aludtatok először a pároknál?
Attól függ, hogy vesszük. 3 éve ismertem már, mikor először együtt aludtunk. Fél évvel előtte kezdtünk barátkozni, kb. 2 hónappal az első csók előtt kezdtük érezni, hogy itt több is van, mint barátság, az első csók után egy héttel már együtt aludtunk, tehát a második "randin". 3 éve vagyunk együtt, de valójában már 6 éve ismerem.
Szerintem ez nagyon sok mindenen múlik. Mert egy adott emberrel lehet, hogy teljesen más ütemben alakul a kapcsolatod, mint előtte bárki mással korábban. Szerintem az sem baj, ha 1 hét után együtt alszotok már és az sem, ha csak hónapokkal később. A lényeg, hogy a kapcsolat legyen rá megérve, függetlenül attól, hogy ez egy adott pár esetében mennyi időt vesz igénybe.
Köszi a válaszokat!
Egy éve vagyunk barátok, az utóbbi pár hétben kezdtünk többet, a héten randiztunk először :) két hét múlva meg ott alszom nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!