Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kiegyensúlyozott párkapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek hosszú évek óta. Műtét előtti orvosi vizsgálaton voltam két hete, ahol elindult bennem valami a dokinő iránt. Nem múlik azóta sem. Semmit sem tudok róla. Ő fog műteni. Szeretném megismerni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Hagynám a fenébe, egy jó párkapcsolat többet ér, mint egy kis affér.

Nálunk is olyan gyakornok lányok vannak, hogy ihaj', néha elmegyek az egyetemre, ott is akadnak bőven formás lányok, mindig eszembe juttatják a felhőtlen egyetemi éveket, de jobb ez így.

2017. máj. 8. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Gerincműtéted lesz?
2017. máj. 8. 19:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, mandula. Úgyhogy gyorsan vége lesz az ún.orvos-beteg kapcsolatnak.
2017. máj. 8. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Èn ha igazán szerelmes vagyok a barátnőmbe ilyen megsem fordul a fejemben.

Te tudod, de nem az a doktornő áll melletted hosszú ideje ahogy, azt írtad hanem a párod.

2017. máj. 8. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy a doki benne lenne mondjuk egy leszbikus kapcsolatban vagy valami másban? Eldobnád a kapcsolatod egy bizonytalan dologért?

Bár ha a párom lennél és így éreznél vagy ha csak felmerülne benned az, hogy mással boldogabb tudnàl lenni, és máshoz jobban vonzódnál mint hozzám biztos, hogy szakítanék...

2017. máj. 9. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyen. Mindenkivel, csak nem szokták bevallani.

A legeslegjobb, legőszintébb kapcsolatban ezt ki lehet beszélni! A szerelem hullámvölgyeit is ki lehet beszélni, csak intelligencia kell hozzá.

Jön-megy, vége. Nem lesz belőle semmi, viszont titeket meg sokkal jobban összekovácsol, mert őszinte voltál!

2017. máj. 9. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Orvosként mondom, hogy talán ha kicsit beszélgetnél vele, vagy rávezetnédba dologra és látnád a reakcióját, akkor tudnád mit tegyél. Vtam olyan helyzetben, hogy odavoltak értem a páciensek, nemtől függetlenül. Igazából nem nagyon tehetné meg, hogy leálljon veled, ha szimpatikus is vagy neki. Ha találkozol vele egyszer valahol, és ott valami oknál fogva beszélgettek, az megint egy másik helyzet. Én ebből a szempontból mondom. Neki sem lenne könnyű. Annyit tehetsz, hogy amíg lábadozol odaszólsz aranyos kis dolgokat. Biztos tudsz csajozni, csak finomabb legyél.
2017. máj. 9. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 10. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?:-)Együtt maradtál a pároddal?Mi lett a doktornővel?
2017. máj. 24. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!