Elmúlt 1-2 hétben nagyon pattanásos lett a hátam. Mitől lehet ez és mit tehetnék ellene?
nyomd ki őket.
amugy azért lehet mert beizzadsz és nem mosod meg minden nap rendesen.ha ezsem vállik be bőrgyoggyász.egyik ismerösöm ugyan ezzel a gondal küzdött.és most a pattanásai helyén lukak vannak a hátán.
nehogy kinyomd őket.Inkább hagd a kozmetikusra....
de az infraszauna csodákra képes.30 perc egy héten keresztül két naponta és tuti jobb lesz.Egyél sok vitamint,meg ha esetleg jobb idő lesz végre süttesd a nappal.
Köszi a válaszokat.
Tusfürdőt és öblítőt mindig ugyan azt használom szóval szerintem nem attól lehet.
használj duac krémet!Lehet h valami ilyasmit ettél,ami nem tetszett a bőrödnek, főleg ha nagyon fehér bőrű vagy!Azt a krémet sajnos csak bőrgyógyász írhatja fel neked,2500 Ft,de hidd el nagyon megéri,legalábbis nekem segített!
(mellesleg valaki írta, h a rendszertelen nemi élettől van...erre azt tudom mondani,h baromság,én nem élek ,,jelenleg" nemi életet,de mégis teljesen tiszta a bőröm!)
18/L
Köszike.
Én meg élek de nem rendszertelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!