Nagyon pattanásos a hátam, mit tehetnék ellne?
Figyelt kérdés
A hátamon elég sok pattanás van, de csak most kezdtek el kijönni, ebben a meleg időben. Tudnátok ajánlani valami jó házi gyógymódot rá?2011. jún. 24. 13:32
1/10 anonim válasza:
Napoztasd őket. Nekem az is sokat segített.
Vagy szórj rá hintőport.(ezt még kozmetikusom ajánlotta) és nekem ez is használt valamennyit :)
2/10 A kérdező kommentje:
Oksi! Köszi :D
2011. jún. 24. 15:42
3/10 anonim válasza:
Ezek mellett használj bőrradírt. :)
4/10 A kérdező kommentje:
köszi! :D
2011. jún. 24. 19:25
5/10 anonim válasza:
nekemis ilyen.. :S de az orvos aztmondta abba na korban vagyok..:DD de amugy én sima bőrradirral,és tonikkal kezeltem,hatásos rá. :) me gamugy ha kifekszel napozni, a nap is leszáritja. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igen, kinövöm, csak strandon elég hülyén néz ki! :D
2011. jún. 25. 19:11
7/10 anonim válasza:
én 3-4 alkalommal kifeküdtem a napra, és leszáradtak. :) ugyhogy irány strand. :) :DD
8/10 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is bejön!!! :D
2011. jún. 25. 19:41
9/10 anonim válasza:
hát ha a bőrradir meg a tonik nem, akkor ez biztosan . :DDD vagy ha nem akkor rossz a napocska feléd. :DD
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 26. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!