Nagyon rondán pattanásos a dekoltázsom, a vállam, és a hátam. Mit tehetnék, hogy eltűnjenek?
Én úgy tudom a Cink (is) felel a szép bőrért, és a pattanásokra is hatással van.
Semmiképpen se vakard, mert csak csúnyább lesz.
Radírozd le mindig rendesen azokon a területeken, akár luffa-szivaccsal is átdörzsölheted.
Utána be lehet testápolózni. Én magát a pattanást néha átsimítom arctonikos vattakoronggal is.
Fontos, hogy sokat szellőzzön a bőröd, amikor csak teheted legyél otthon 1 egyszerű kis topban nem kell póló, meg hosszúujjú.
Ha így sem múlik akkor bőrgyógyászhoz kellene fordulni, írni fog rá kenőcsöt, még olcsóbban kijössz mintha arclemosókat raknál rá meg hasonlókat.
Végigolvastam amiket az előttem szólók írtak...
Az első és legfontosabb testápolót NE kenj rá! Attól zsírosabb lesz a bőröd, és a pórusaid is eltömődnek.
Az Aknesol, a cink, a vitaminok, és a vízkúra is olyan, hogy vagy segít, vagy nem. Mire mindet kipróbálod beleőrülsz, hogy miért nem segít és tanácstalanul kérdezősködsz tovább... ezekkel akár árthatsz is.
Én végigcsináltam az egészet. 13 évesen kezdtem. Hát ne mondjam, mi lett belőle.
Szerintem, ha igazán fontos neked a dolog, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy elmész bőrgyógyászhoz. Kb. 10 perc az egész! Megnézi a pattanásaidat, feltesz egy-két kérdést, az eddig használt kozmetikumaidról meg az étkezésedről, aztán választ neked egy olyat, ami 90% -os eséllyel segíteni fog.
Egy hónap múlva sokkal jobb lesz a bőröd... :)
Én tablettát kaptam, amitől 3 hét alatt teljesen tiszta lett a bőröm. Azóta csak egy általa felírt arclemosót használok és csak félévente járok arctisztító kezelésre a kozmetikushoz.
Úgyhogy irány a bőrgyógyász! ;)
Ha mégse tennéd, akkor a napozás nagyon enyhén segíthet. Viszont ez is a pattanástól függ... Ha kicsit erősebbek és nincsenek letisztulva, akkor 'beleégeti' jó mélyen a bőrödbe, amire szerintem végképp nincs szükséged.
Ha szükséged van egy jó bőrgyógyászra és budapesti vagy, akkor írj nyugodtan egy privát üzenetet!
Viki (16)
Köszönöm a segítséget :)
Szerintem elmegyek bőrdokihoz...
Attól még érthet hozzá, hogy "kórházos" :) kérdezz tőle dolgokat és a válaszaiból úgyis látod mennyire értelmes, mennyire érti a dolgát.
Ha nem bízol benne keress mást, de amúgy csak jobban értenek hozzá, mint az utca embere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!