Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi hajat szeretnék,mint neki van.Nem szeretném leborotválni oldalt,csak rövidebbre vágni egy kicsit.

Anyukám sem örül az ötletnek,mert koszorúslány leszek,ballagok,és a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni,de ő azt mondta,hogy tudja,meg fogom bánni,de hogyha annyira akarom,akkor legyen.Apu bejött a nappaliba,és mikor meglátta hogy miket nézegetünk úgy reagált hogy "meg ne próbáljam így elcsúfítani magam,ezek undorítóan néznek ki.Inkább fizet nekem köldök pc-t vagy tetoválást,de nehogy levágassam."

Anya ezen természetesen kiakadt,mert hogy miért kéne nekem még tetoválás,hát biztos nem.

Én úgy vagyok vele,hogy a haj az csak haj,visszanő.Ha megbánom,az én bajom lesz,nem az övéké.Persze meghallgattam a véleményüket, de ennyi.

Különben hátközépig érő hajam van.

Mivel győzhetném meg aput,hogy megengedje?

2016. okt. 17. 21:05
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
74%
#44 a pc nyoma hogy maradna máe meg örökre? :D van ami 8 óra alatt benő, de max 3-4 hónap alatt. Tetoválást majdnem teljesen eltudnak tüntetni. És ha egy kicsit más árnyalatú egy folton a bőröd, attól még ugyanolyan ember vagy...
2016. dec. 12. 15:19
 52/54 A kérdező kommentje:
:DDDDD Azóta már voltam fodrásznál 2 hónapja,apunak is tetszett,csak hianyzik a hosszu haj.Viszont eleg gyorsan no,ugyhogy ballagásra visszanő vállig.l
2016. dec. 13. 23:11
 53/54 anonim ***** válasza:
37%
Zaért nem engedi, mert gyerek vagy még. Egy ilyen hajat tudni kell viselni és nem árt hozzá egy karakteres arc sem. Amivel egy 13 éves nem rendelkezik.
2018. máj. 27. 14:41
 54/54 anonim ***** válasza:
0%
vágasd le!
2019. dec. 21. 05:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!