Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek levágassam fogadásból a hajamat? Ti mit csinálnátok lányok?
Gondolom kitaláltátok már, fogadtunk, és vesztettem, és a hajam volt a tét. Tudom hülye voltam, nem kell mondani.
Az egyik lehetőség hogy levágatom, ami azért nem lenne jó, mert szeretem a hosszú hajamat. Rövid hajam már rég nem volt, és már akkor se szerettem.
A másik, hogy nem vágatom le. Ezen is gondolkoztam már, de akkor mit ér egy fogadás, ha csak így megszegem.. Annyi a becsületemnek..
Vagy esetleg megpróbálni megegyezni valami másban, de erre ugyanaz vonatkozik, mint a másikra, ez se túl korrekt dolog.
Jó csak ennyi erővel nincs értelme fogadni. Én is kiakadnék, ha nyernék, és akkor benyögi a másik, hogy bocs mégse. Mert közben meg aztán gondolnám, hogy én biztos megtenném. Ami nem így van, mert most rendesen elgondolkoztam.. :D De azért alapvetően tényleg meg szoktam csinálni amit kell, ha veszítek, csak most egy "kicsit" túlvállaltam magam..
Nincs centire meghatározva, hogy mennyire rövidre. Csak annyi, hogy legalább az egyik oldalán pár milisre, a többi meg csak simán rövid.
Szóval valami ilyesmi hosszúság lenne (csak példa):
Amúgy fiú..
Köszi az eddigi válaszokat, írhattok még, szerencsére nem kell azonnal levágatnom, úgyhogy van még időm gondolkozni. Habár lehet hogy jobb lenne, ha nem lenne időm, legalább túllennék rajta, bárhogy is döntök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!