Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek levágassam fogadás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek levágassam fogadásból a hajamat? Ti mit csinálnátok lányok?

Figyelt kérdés

Gondolom kitaláltátok már, fogadtunk, és vesztettem, és a hajam volt a tét. Tudom hülye voltam, nem kell mondani.

Az egyik lehetőség hogy levágatom, ami azért nem lenne jó, mert szeretem a hosszú hajamat. Rövid hajam már rég nem volt, és már akkor se szerettem.

A másik, hogy nem vágatom le. Ezen is gondolkoztam már, de akkor mit ér egy fogadás, ha csak így megszegem.. Annyi a becsületemnek..

Vagy esetleg megpróbálni megegyezni valami másban, de erre ugyanaz vonatkozik, mint a másikra, ez se túl korrekt dolog.

2015. febr. 2. 22:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kár lenne levágni, sokkal tovább tart míg megnő megint, mint hogy emlékezzenek a fogadásra. Egyezzetek meg másban. Ami képet mutattál nem minden nőnek áll jól.
2015. febr. 3. 12:43
 12/32 Fényember ***** válasza:
77%
Jól jártál hogy fiúval fogadtál..szerintem van olyan dolog amivel simán kiválthatnád ezt és még boldog is lenne az ötlettől..szerintem a hajad többet ér
2015. febr. 3. 17:56
 13/32 anonim ***** válasza:
50%
soha nem vágatnám le. nem ér annyit egy hülye fogadás, hogy utána évekig utáljam magam, ahogy kinézek a hajam miatt.
2015. febr. 3. 19:21
 14/32 anonim válasza:

Am miben fogadtatok? :D

És ugye fiúval fogadtál, szerintem egy laza kis sexért cserébe biztos nem kell levágatnod a hajad

2015. febr. 3. 22:07
 15/32 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem voltam részeg, csak biztos abban, hogy nyerek.:P De nem jött be..:(

Látom szinte mindenki szexre gondol. Igazából én is arra gondoltam a "valami más" alatt, mert más ötletem nincs.

Közben a második lehetőséget elvetettem, mert egyáltalán nem lenne fer. Ha meg tudunk egyezni másban, és nem irreális dolgokat kér cserébe, akkor az lesz, ha meg nem... akkor viselem a hülyeségem következményeit..:/

2015. febr. 3. 23:01
 16/32 anonim válasza:
Miben fogadtál vele?
2015. febr. 5. 19:49
 17/32 anonim ***** válasza:
na mi lett a vége?:D
2015. febr. 5. 20:57
 18/32 A kérdező kommentje:

Semmi se lett még, ugyanott tartok, mint tegnap, annyi eszem szerencsére volt amikor fogadtunk, hogy ne azonnal kelljen levágatnom. Van még pár hetem, habár már nem akarom sokáig húznia dolgot.

Nem akarom leírni miben fogadtunk, már így is tök ciki ez az egész.:/

2015. febr. 5. 22:48
 19/32 anonim ***** válasza:
Vágasd le! Annál előbb túl leszel rajta!
2015. febr. 5. 23:08
 20/32 anonim ***** válasza:
En fiukent azt mondom ki tudtok egyezni masban is (nem kell egybol szexre gondolni) foleg ha regebb ota ismeritek egymast. Nekem kicsit szarul esne ha raneznek a lanyra hogy a mi hulyesegunk miatt lett rovid haja foleg ha nem is all neki jol...
2015. febr. 5. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!