Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek levágassam fogadás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek levágassam fogadásból a hajamat? Ti mit csinálnátok lányok?

Figyelt kérdés

Gondolom kitaláltátok már, fogadtunk, és vesztettem, és a hajam volt a tét. Tudom hülye voltam, nem kell mondani.

Az egyik lehetőség hogy levágatom, ami azért nem lenne jó, mert szeretem a hosszú hajamat. Rövid hajam már rég nem volt, és már akkor se szerettem.

A másik, hogy nem vágatom le. Ezen is gondolkoztam már, de akkor mit ér egy fogadás, ha csak így megszegem.. Annyi a becsületemnek..

Vagy esetleg megpróbálni megegyezni valami másban, de erre ugyanaz vonatkozik, mint a másikra, ez se túl korrekt dolog.

2015. febr. 2. 22:00
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Milyen hosszú hajad van? Milyenre kellene levágatni?
2015. febr. 6. 07:41
 22/32 A kérdező kommentje:

#20, ha van ötleted másra, ami mindkettőnknek jobb lenne, ne tartsd magadban légyszi.:)

Korábban már linkeltem egy képet, hogy kb milyen hosszú lenne.

Most nagyjából ilyen a hossza, és a fazonja is:

[link]

2015. febr. 6. 12:21
 23/32 anonim válasza:
na mi lett a vége a fogadásnak?
2015. febr. 10. 18:10
 24/32 A kérdező kommentje:

Hát.. igazából reméltem hogy beéri majd valamivel, ami apróság a rövidre vágáshoz képest. De nem így lett. Mondjuk még így is sokkal jobb lesz így.^^ A hajam hossza marad, csak egy kis "átalakítás" lesz. Meg lesz még "valami más" is.

Köszi a válaszokat mindenkinek.:)

2015. febr. 13. 11:13
 25/32 anonim ***** válasza:
hát ha már lefekszel vele, a hajad szerintem olyan maradjon amilyennek te akarod, nem olyan amilyet ő..
2015. febr. 13. 14:34
 26/32 A kérdező kommentje:
Ez már így marad, nem tudok mit csinálni, ezt sikerült összehoznom. Majd legközelebb jobban meggondolom miben fogadok.:( Persze választhatnám a másik két lehetőséget, de de azok se jobbak, sőt...
2015. febr. 13. 19:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Vágasd le, viseld a meggondolatlanságod következményeit.
2015. febr. 21. 20:45
 28/32 anonim válasza:
Mi lett a végén?
2015. febr. 24. 16:24
 29/32 A kérdező kommentje:
Az lett, amit pár hozzászólással feljebb írtam. Vagyis csak lesz, mert még nem vagyok rajta teljesen túl, csak a hajvágás volt meg. El tudtam volna képzelni jobbat is, de még mindig jobb, mint a rövid. Bár ez is elég sok idő lesz, mire ugyanolyan hosszúra visszanő mindenhol.:/
2015. febr. 25. 18:33
 30/32 anonim ***** válasza:
miért, mekkorára kellett levágatnod?
2015. febr. 25. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!