Apukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat. Mit tegyek?
Ilyesmi hajat szeretnék,mint neki van.Nem szeretném leborotválni oldalt,csak rövidebbre vágni egy kicsit.
Anyukám sem örül az ötletnek,mert koszorúslány leszek,ballagok,és a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni,de ő azt mondta,hogy tudja,meg fogom bánni,de hogyha annyira akarom,akkor legyen.Apu bejött a nappaliba,és mikor meglátta hogy miket nézegetünk úgy reagált hogy "meg ne próbáljam így elcsúfítani magam,ezek undorítóan néznek ki.Inkább fizet nekem köldök pc-t vagy tetoválást,de nehogy levágassam."
Anya ezen természetesen kiakadt,mert hogy miért kéne nekem még tetoválás,hát biztos nem.
Én úgy vagyok vele,hogy a haj az csak haj,visszanő.Ha megbánom,az én bajom lesz,nem az övéké.Persze meghallgattam a véleményüket, de ennyi.
Különben hátközépig érő hajam van.
Mivel győzhetném meg aput,hogy megengedje?
A Bartos videot lattam mar.😂
Igen,de az esküvő is csak egyév múlva lesz,addigra meg nem nagyon nőne vissza a hajam,mert elég lassan nő.
A rövid haj nagyon jól tud állni az olyan lányoknak/nőknek, akiknek kicsit hosszúkás fejformájuk van, de mellé még ráadásul extraszépek is.
Ha te nem ilyen vagy, akkor apukádnak kell igazat adnom, nem hinném, hogy rosszat akar neked.
Persze mindenki a saját hibájából tanul.
Szerinte az jó lenne, amit ajánlott itt valaki, hogy előbb csak kb. vállig vágasd le, és csak utána egész kicsire, ha tetszik a látvány.
Én anno 11 évesen vágattam le. Utáltam nagyon. Szerencsére gyorsan megnőtt, azóta sem volt rövid hajam. :D
A lanyom is levagatta ... Eredmeny minden fiu megfordul utana :-)
14 eves de nagyon szexis csajos lett tole :-)
Egyedi a suliban a sok unalmas hosszu haju csaj kozott
Pedig en is ellene voltam de igy utolag jo dontes volt.
Ha meg az esküvő után vágatja le (szóval 1 év múlva), akkor meg az lesz a baj, hogy a gimiben hogy fog kinézni, mit fognak gondolni róla a tanárok :D
Én is a köztes megoldást javaslom első körben, hogy ne legyen olyan éles a váltás.
Esetleg egy ilyesmi? Úgyis mondtad, hogy van frufrud.
Köszönöm mindenkinek!:)
24es,pár centivel hosszabb,és az ilyesmi hajhoz már picit kerek az arcom,ráadásul a hajam is inkább csak hullámos.:)
Akinek ronda a feje, annak mindegy, milyen a haja.
Kérdező, gratulálok, 13 évesen több eszed van, mint sok válaszolónak.
Nekem mindenféle hajam volt, fenékig érőtől olyan kb. 5 centisig. Soha nem éreztem kevesebbnek magam a hajam miatt. Hogy a fiúknak mi tetszik, az nem érdekel, nem baba vagyok, amit a polcra kell tenni és nézegetni. De van, aki számára a legijesztőbb dolog, ha nem kap férfifigyelmet.
És ha valaki azt mondja, Audrey Hepburn nem volt hajhossztól függetlenül mindig nőiesen bájos, az mondja meg, hol és mikor, ott leszek.
Nem fogok beleszólni a döntésedbe, tégy úgy, ahogy jónak látod.
Kiskoromban mindig is hosszú volt a hajam, volt mikor fenekemig ért, volt mikor rövidebb volt pár centivel. Mikor már 10 éves körül lehettem, anyával elkezdtünk játszani a gondolattal, hogy milyen lenne ha féloldalas frufrum lenne, meg rövidebb hajam. Elmeséltem ezt apának, ő ellenezte, hogy márpedig egy nőnek/lánynak a haja a koronája, az ékszere, le ne merjem vágatni. Persze anyával nem hallgattunk rá, 5.kes koromban levágattuk válligérőre, meg féloldalas frufrut is. Először fura volt, meg örültünk a változásnak, nagylányosabbnak éreztem magam, de a bökkenő az volt, hogy hajat akkor még nem vasaltam, pedig az én hajam göndör természetes állapotában. Így hát jött a macera vele, anya vasalta a hajam amikor ráért, amikor nem, akkor bodrisan mentem suliba. Persze már nagyon kezdett hiányozni a hosszú haj, ahogy fújta a szél és könnyeden lebegett, így hát eldöntöttem, hogy megnövesztem, bár frufruhoz még mindig ragaszkodtam meg a vasaláshoz. Ballagáskor szőke ombrésra festettuk, szerencsere nem szőkítettük. Eléggé tönkretettem a hajam, nem is igazán tudtam hogy kellene ápolni, így a lapockámnál tovább töredezett csúnyán, hiába vágattuk le. Máig eltelt pár év és most kezdték el újra mondani, hogy de szép hosszú hajam van és nagyon meglepő és jóleső érzés :). Most jelenleg a hajam hátam közepénél tart pár centivel, végén még mindig látszik a szőke festék, ugyanis ritkán vágatom. Frufruból is kinőttem. Rendszeresen használok hajpakolásokat, olívaolajat, így kordában tartom a loboncom. Sajnos akármennyire is macerás egy hosszú hajat ápolni, de a végeredmény kárpótol. Kár, hogy nem hallgattunk akkor apumra, nem lett volna vele ez a kész szenvedés, és azóta is mondogatja, hogy márpedig igaza van, egy nő hosszú hajjal a legszebb :).
Ennyit az én sztorimról, jó hosszúra sikerült, ahigy elnézem, de a lényeg a lényeg. Ha te elég elszánt vagy, és kezelni, formázni is fogod tudni a hajad, akkor nincs akadálya. Remélem nem bánod meg, akármelyiket is választod! ;)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!