Apukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat. Mit tegyek?
Ilyesmi hajat szeretnék,mint neki van.Nem szeretném leborotválni oldalt,csak rövidebbre vágni egy kicsit.
Anyukám sem örül az ötletnek,mert koszorúslány leszek,ballagok,és a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni,de ő azt mondta,hogy tudja,meg fogom bánni,de hogyha annyira akarom,akkor legyen.Apu bejött a nappaliba,és mikor meglátta hogy miket nézegetünk úgy reagált hogy "meg ne próbáljam így elcsúfítani magam,ezek undorítóan néznek ki.Inkább fizet nekem köldök pc-t vagy tetoválást,de nehogy levágassam."
Anya ezen természetesen kiakadt,mert hogy miért kéne nekem még tetoválás,hát biztos nem.
Én úgy vagyok vele,hogy a haj az csak haj,visszanő.Ha megbánom,az én bajom lesz,nem az övéké.Persze meghallgattam a véleményüket, de ennyi.
Különben hátközépig érő hajam van.
Mivel győzhetném meg aput,hogy megengedje?
Elsőre azt gondoltam, a képen te vagy és épp az jutott eszembe, hogy ezt inkább növeszteni kellene nem kopasztani mert az hogy néz ki már egy lánynak. A hosszú haj a nőies a rövid az olyan béna csutka fiús.
Sokszor nem tudom én se megérteni, hogy vannak egészen szép arcú lányok (a csúnyácskának majdnem mindegy) és a szép arc mellett is olyan ronda csutka rövid a frizurájuk mint egy fiúnak.
Egy nő legyen nőies és nemsokára korban is ott leszel, hogy lényeges legyem hogy szexisen nézz majd ki. Még inkább felkeltsd a másik nem érdeklődését.
Szerintem nagyon nagy veszteség lenne neked, ha később, épp amikor már jól, nőiesen kellene kinézned, akkor éppen csak növöget egy csutka haj. Tiszta égő szerintem. Aztán megszoknak és elintézik annyival, ez csak ilyen, ahelyett, hogy megcsodálnák a gyönyörű leomló hajadat is.
Nagyon kevés nőnek áll jól a rövid haj,nem csoda hogy a férfiak többségének nem is tetszik.Nálam is a mackónadrágos,lelakott anyuka velejárója a rövid haj,csak ne kelljen vele foglalkozni.
Katasztrófa.Nem csoda,hogy amint egy picit is számít a kinézet,gőzerővel növesztik is meg a hajukat.
Igaza van az előzőnek,most kezdik észrevenni a fiúk a lányokat,de nem az ilyen bilifrizurás fiúsítottakat,hanem azokat akiknek szép hosszú és nőies.
Őrültség levágatni,kivéve ha mérges leszbi vagy "én testem!" feminista vagy.
Utolsó, már nem azért, de a rövid hajjal kell többet foglalkozni. A hosszú hajat csak összefogják aztán kész.
A rövid hajat könnyebb elfeküdni, ezért reggelente vasalni kell vagy ilyesmi.
Kislányom haja olyan, mint a 39-esé :)
a szüleid idióták. mi az,hogy inkább tetoválás vagy piercing? ezeknek a nyoma örökre megmarad, még akkor is,ha el lehet távolítani.
a hajvágással mi a baj? évente kb 18 centit nő a haj. azaz ha megbánod vagy nem áll jól a frizura,pár hónap múlva nem is fog látszódni a rosszul sikerült hajvágás...
próbáld őket meggyőzni,hogy most vagy fiatal, inkább most kísérletezel milyen haj áll jól, mint majd felnőttként amikor esetleg fontos a megjelenés a munkád miatt.
amúgy ballagásra rég visszanő a hajad..tudtommal júniusban van.
+ nem értem miért ne lehetnél lányos rövid hajjal?
nekem több ismerősömnek van rövid haja és ugyanúgy nőiesek.
vágasd nyugodtan, győzd meg őket,hogy nem végleges
Aztán ha pasija lesz, majd szidjátok, most meg az a fontos, hogy szexi legyen.
Winona Ryder
Michelle Williams
Ginnifer Goodwin
Emma Watson
Jaimie Alexander
Lily Collins
Carey Mulligan
Emily Browning
Jennifer Lawrence
Audrey Tautou
Nekem a húgom ragaszkodott görcsösen a hosszú hajhoz. Nem mert 2 centit levágatni belőle, mert akkor csak derékig ér, és ronda lesz. Aztán pár éve levágatta, azóta van önbizalma. Nem görcsöl mások véleményén.
És ha ez számít, azóta flörtölnek is vele rendesen. Azelőtt csak megbújt a haja mögött.
Koszonom:)
Az a bajom,hogy oke,szep a hosszu,derékig érő haj.Nekem vállig elég gyorsan nő,viszont miután elért a lapockámig,egy centit sem mozdul.Próbáljuk anyával ápolni,2-3 havonta vágunk belőle egy nagyon picit,hajpakolás,ritkán használok hajsütőt is,de semmi.Mondjuk géneket is örököltem,mert mindkettőjüknek kevés és nehezen növő hajuk van,de leginkább anyának.Ő is mindig bajlódott vele.
A tetoválás pc-re rátérve,ez csak apukám ötlete volt.Anya ezt teljes mértékben ellenezte.:)
Szerintem vágasd le, ha nem vágatod le, akkor azt bánod meg, ha meg levágatod, akkor azt :) Nekem állandóan változik a hajam, most hosszú, előtte rövid volt, de mindig az tetszett legjobban, ami volt. Visszanő, ha meg ápolt a frizura, akkor jól fog állni. Inkább legyen csini rövid hajad, mint egy formátlan hosszú törött végekkel.
A 2. kép nagyon tetszik, csinos, miért ne lehetne rövid hajjal valaki koszorúslány meg ballagó??
Szerintem ki kell próbálni legalább egyszer a másik oldalt, nekem meg megnöveszteni nem engedték!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!