Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi hajat szeretnék,mint neki van.Nem szeretném leborotválni oldalt,csak rövidebbre vágni egy kicsit.

Anyukám sem örül az ötletnek,mert koszorúslány leszek,ballagok,és a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni,de ő azt mondta,hogy tudja,meg fogom bánni,de hogyha annyira akarom,akkor legyen.Apu bejött a nappaliba,és mikor meglátta hogy miket nézegetünk úgy reagált hogy "meg ne próbáljam így elcsúfítani magam,ezek undorítóan néznek ki.Inkább fizet nekem köldök pc-t vagy tetoválást,de nehogy levágassam."

Anya ezen természetesen kiakadt,mert hogy miért kéne nekem még tetoválás,hát biztos nem.

Én úgy vagyok vele,hogy a haj az csak haj,visszanő.Ha megbánom,az én bajom lesz,nem az övéké.Persze meghallgattam a véleményüket, de ennyi.

Különben hátközépig érő hajam van.

Mivel győzhetném meg aput,hogy megengedje?

2016. okt. 17. 21:05
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
34%
Gagyi haj mindegyik, amit linkeltél. Szerintem is meg fogod bánni. De én is levágattam 14 évesen, volt sokféle frizurám, most megint hosszú. A legnöiesebb a hosszú haj és a pasiknak mindig ez fog bejönni. Kevés olyan nő van, akihez illik a rövid haj, de 13 évesen még oké, úgyhogy ha nagyon ez kell neked, most csináltass ilyen frizurát, mert 20 évesen már nem igazán néz ki jól.
2016. okt. 17. 21:31
 12/54 A kérdező kommentje:
10-es,köszönöm,de ilyenekre mondta hogy nem szép.:/
2016. okt. 17. 21:37
 13/54 anonim ***** válasza:
68%
Felőlem mindenkinek olyan haja van, amilyet akar, de ha már feltetted a kérdést: igazuk van, amiért nem repesnek érte. Nem azért, mert extrém (ez ma már nem az), nem azért mert megbánod kmajd visszanő), egyszerűen 13 évesen még nem olyan az arcod, amihez ez jól állna.
2016. okt. 17. 21:39
 14/54 anonim ***** válasza:
78%

Nem lebeszélni akarlak, csak elmondom a tapasztalatomat! Nekem világ életemben hosszú hajam volt. Aztán kb 1 éve levágattam olyan rövidre mint amilyenre te akarod. Nagyon utálom! Alig várom, hogy megnöljön.

Azt ugye tudod, hogy ezt mindennap be kell szárítani? Nem olyan ám, mint a hosszú haj, hogy megmosod, megszárítod, aztán, ha nem tetszik felkötöd. Az ilyen rövid hajat minden nap mosni és beszárítani kell, ha nem vagy ügyes és gyakorlott akkor nem fog sose úgy állni ahogy akarod, ahogy a képen látni. A képen lévő lányok mind egy jó fodrász művei.

Erre fel vagy készülve?

2016. okt. 17. 21:42
 15/54 anonim ***** válasza:
35%
Lányokon egy rövid haj sem tetszik, a bubi meg egyenesen borzalom.
2016. okt. 17. 21:43
 16/54 anonim válasza:
29%
A mai tinik megvannak bolondulva,egy nőnek a hosszú haj az ékessége,egy rövid hajú nő az nem is nőies,inkább férfias..
2016. okt. 17. 21:44
 17/54 A kérdező kommentje:

A beszárítás menne,mert a mostani hajamat is mindig be kell szárítanom az oldalfrufrum miatt,nem hiszem hogy az gondot jelentene.:)

Szerintem vannak olyan nők/lanyok,akiknek igazan jol all a rovid haj,nem hiszem hogy egy lany a hajától lesz lány.

De ez csak az én véleményem.:)

Koszonom az eddigi válaszokat mindenkinek

2016. okt. 17. 21:53
 18/54 anonim válasza:
40%
Jelezd, hogy akkor inkább mégis a tetkó mellett döntöttél: https://www.youtube.com/watch?v=QWOIdW2MPkY
2016. okt. 17. 21:54
 19/54 anonim ***** válasza:
83%

Akkor ne most vágasd le, hanem miután elmúlt az esküvő, és elballagtál.

Utána meg lesz 4 éved arra, hogy ha nem tetszik visszanőljön és újra lehet ballagásra szép frizurát csinálni.

2016. okt. 17. 21:56
 20/54 anonim ***** válasza:
39%
A 2. kép amit linkeltél elég jó.
2016. okt. 17. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!