Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi hajat szeretnék,mint neki van.Nem szeretném leborotválni oldalt,csak rövidebbre vágni egy kicsit.

Anyukám sem örül az ötletnek,mert koszorúslány leszek,ballagok,és a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni,de ő azt mondta,hogy tudja,meg fogom bánni,de hogyha annyira akarom,akkor legyen.Apu bejött a nappaliba,és mikor meglátta hogy miket nézegetünk úgy reagált hogy "meg ne próbáljam így elcsúfítani magam,ezek undorítóan néznek ki.Inkább fizet nekem köldök pc-t vagy tetoválást,de nehogy levágassam."

Anya ezen természetesen kiakadt,mert hogy miért kéne nekem még tetoválás,hát biztos nem.

Én úgy vagyok vele,hogy a haj az csak haj,visszanő.Ha megbánom,az én bajom lesz,nem az övéké.Persze meghallgattam a véleményüket, de ennyi.

Különben hátközépig érő hajam van.

Mivel győzhetném meg aput,hogy megengedje?

2016. okt. 17. 21:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez aranyos,köszönöm hogy elmeselted.:)
2016. okt. 17. 22:47
 32/54 anonim ***** válasza:
65%
Barátnőm 8.-os volt mikor levágatta az addig lapocka alá érő haját olyanra, mint amilyeneket linkeltél kérdező. Iszonyatosan jól állt neki, nem volt fiús, látszott rajta, hogy teljesen ő az a haj vagy hogy mondjam, nagyon illett hozzá. Ennek már 4 éve, még mindig rövid neki, még mindig imádja. Pedig emlékszem neki is milyen sokat kellett fűzni szüleit. De ez csak haj, visszanő szerintem simán belefér egy kis kísérletezés :)
2016. okt. 17. 23:12
 33/54 anonim válasza:
86%
Beszéld meg a szüleiddel. Vagy várj egy kicsit még. Utólag látom hogy sok béna frizurám volt. ;) megeri aludni rá pár napot. :)
2016. okt. 17. 23:18
 34/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,ment az értkékelés.c:
2016. okt. 18. 04:09
 35/54 anonim ***** válasza:
53%
Menj, és vágasd le. Mit tud csinálni veled apád? Megver? Ezért nem fog. A hajad meg megnől megint. A frizura a személyiség része, ami neked most bontakozik ki. Hagynia kéne hizonyos határokog, hogy azt csináld a testeddel, amit akarsz.
2016. okt. 18. 08:17
 36/54 anonim válasza:
35%

Nekem a lányom most lesz 9 éves. Hosszú, lapocka alá érő haja volt 2 évvel ezelőttig. Jött a suliban az úszás, reggel ő nem igazán tudta kifésülni, ha én fésültem húzta, én béna vagyok, így lófarkon kívül mást nem tudtam belőle csinálni, ha kibontva volt a tanár szerint nem jó, mert nem lát tőle stb. Levágattuk, hátul teljesen kint van a kupája az arca felé kicsit hosszabb, majdnem az álláig ér. Teljesen más lett tőle. Nagyon jól áll neki, sokkal nagylányosabb. Nincs vele gond. Neki nem kell szárítani, nem kell vasalni, nem kell befésülni.

Én azt mondom, hogy meg kell próbálni, azért egy év alatt sokat nő a hajad, mert szerintem minél rövidebb, annál gyorsabban nő :)

2016. okt. 18. 08:34
 37/54 anonim ***** válasza:
39%

Szép srácok vannak a képeken, pont az ilyenekre buknak a srácok! Vagy inkább a lányok.

Nőknek inkább maradjon a hosszú haj.

2016. okt. 18. 09:39
 38/54 anonim ***** válasza:
21%
Már privátban is térít valaki, hogy a hosszú haj az igazi. Ez annyira fura. Akkor miért nem csak a hosszú hajú lányokat nézi meg? Mit érdekel egy idegent, hogy milyen a hajad? Nyilván felháborító, hogy nem akarsz csini csajszimajszi lenni...
2016. okt. 18. 10:02
 39/54 anonim válasza:
62%

Én sok év kötelező hosszú haj után vágattam le 16 évesen, mikor abbahagytam a táncot. Oda be kellett fonni, és legalább hátközépig ért, hogy rendes donat legyen. Hátul géppel felnyírt bubi lett, imádtam, mert könnyű lett és szabadabbnak éreztem. Aztán persze pasi miatt újra hagytam megnőni, és minden centijét utáltam.

Való igaz, a pasik szeretnek a lányok hosszú hajában túrni, nézni, ahogy fújja a szél, de ha nem érzed jól magad vele, akkor magabiztosabb és boldogabb lehetsz röviddel.

[link]

Én ilyesmit vágatok évek óta és nincs az a pasi, aki újra rávehetne, hog növesszem meg. Azóta van is olyan mellettem, aki szerint nem is illene hozzám. Te is lehetsz ilyen lány. Vágj bele most, mert nincs más okod várni. Az esküvő pont, hogy meg kéne győzzön, hisz hogy akarsz csinos lenni, ha most nem úgy nézel ki, ahogy valójában szeretnél? :)

2016. okt. 18. 10:45
 40/54 anonim válasza:
40%

*nem is illene más hozzám.

Utolsó voltam.

2016. okt. 18. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!