Miért? Hajprobléma.24n
Pár napja észrevettem, hogy a hajam állaga másabb lett. Talán jobban hullik is, mint szokott. Erőtlen lett, összeesett szinte. Úgy néz ki, hogy ki se néz. Szálkásabb is. Nem tudom beállítani...
Amúgy is vékonyszálú és nem is sűrű, de most csak nézek, hogy mi történt? Érzem, hogy kevesebb lett a hajam.
Olvastam arról, hogy a stressz is okozhatja... Stresszeltem. Idegesebb voltam mostanában. De ki nem stresszel?
Csak most épp kezdett magához jönni, mert már 2x le kellett vágni, mivel elvékonyul idővel. Most legutóbb nem kellett, erre most ez van...
Valami hasznos tipp/tanács?
#1 vagyok.
Szarítsd úgy a hajad, hogy előlre hajtod a fejed, és így dúsabb lesz..vagy ha nincs valtozas fordulj fodraszhoz:)
Úgu szárítom :)
Járok fodrászhoz. Most fogok menni. De olyan fura, hogy ez ilyen hirtelen jött, szinte 1 hét leforgása alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!