Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajprobléma! Segítség! Tanács?

Hajprobléma! Segítség! Tanács?

Figyelt kérdés

14/L .. Nos..az én hajam nem is egyenes de nem is göndör..szóval olyan semilyen..nagyon csúnyán néz ki..amikor megmosom a hajam akkor az után begöndörödik..de nem szép göndörre hanem olyan össze vissszára..amikor megfésülkodok akkor is mindenfelé áll,és ugy néz ki mintha nem is fésülködtem volna már 1 hete.. Segitsetek,mit tegyek? Már vasalom is akkor szép,de azt se tehetem minden nap..meg nagyon sűrű is a hajam..

Tanács???Mit tegyek???

2014. jan. 16. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Fond be hajmosás után :)
2014. jan. 16. 16:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam befonni a nyáron..de így sem valami.. :/
2014. jan. 16. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor menj el fodrászhoz és kérd meg, hogy ritkítsa meg a hajad. Jobban is fog állni, és kezelni is könnyebb lesz.
2014. jan. 16. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Passz..hiába..ritkította meg minden,de attól még mindig össze vissza áll...már úgy gondolom h nincs segítség a hajamnak.. :(
2014. jan. 16. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha magától nem áll normálisan, akkor sajnos segíteni kell neki. :) Lehet venni direkt göndör hajra való krémet, ezek abban segítenek, hogy a fürtök-hullámok szépen beállnak , eleve tartósabbak lesznek a tincsek. Ébredés után, amikor kócos, próbáld meg a következőt: vizezd be a kezed, tegyél bele kevés hajbalzsamot, oszlasd el a tenyereden, aztán markolászd meg a hajadat, nyomkodd vissza a tincseket. Egy idő után rendeződnek a fürtök. Fésülködni nem tanácsos, mert az szétzilálja.

Vasalni ne vasald csak ritkán, mert a hajad alapjáraton szárazabb, mint annak, akinek egyenes, a vasalás még rá is tesz, ettől is állhat úgy, mint a szénakazal.

Még valami: vannak trükkös csavarások, amikhez nem nagyon kell semmi speciális eszköz - elég valami anyagdarab, vagy egy hajpánt, vagy mondjuk papírcsíkok -, és hihetetlen, mennyire gyönyörű göndör fürtöket, vagy akár lágy hullámokat lehet alkotni!

Csak türelem, arra is van remény, hogy változni fog a hajad, na meg meg is kell tanulnod bánni vele, lesz még rá időd! :)

2014. jan. 16. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Vizes hajra tegyél hajformázó/hővédő hajhabot, utána pedig nagy körkefe segítségével szárítsd meg a hajad, ez formát fog adni neki.
2014. jan. 16. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,kipróbálom :)
2014. jan. 17. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!