Mit tegyek, hogy ne hulljon a hajam?
Figyelt kérdés
Na, elég hosszan kifejteném, hogy minél pontosabb "diagnózist" kaphassak. Szóval utánaolvastam hogy mik lehetnek az okok, így azzal kezdeném hogy a hajamat 2 évvel ezelőtt 1 éven át vasaltam, de attól nem hullott, csak tört, de már abbahagytam. Szárítani hetente 1szer, max. 2szer szoktam, de azt sajnos muszáj az úszásórám miatt, de kétlem hogy ennyi szárítástól így hullna a hajam. (az így alatt azt értem, hogy 1,5 hónapja naponta maroknyi csomók ömlenek a hajamból) Igazából azt kérdezném, hogy ugye olvastam hogy a stressztől is hullhat, és én kb. 3 hónapja, huzamosabb ideig folytonos stressz alatt voltam és pánikrohamaim voltak, az lehet, hogy most jött ez ki a hajamon? Vagy lehetnek más okai? még annyi hogy a hajamra sampont, balzsamot meg most már stella hajhullás elleni hajszeszt használok, szóval az sem hiszem hogy probléma. A válaszokat előre is köszönöm és bocsi a hosszú leírás miatt! 15/l2016. márc. 7. 21:20
1/2 anonim válasza:
Ha soknak találod keresd fel az orvosod,góc lehet a szervezetedben vagy pajzsmirigy működés is okozhatja.
2/2 anonim válasza:
én nem hiszek abban, hogy szimplán a stressz miatt hullhat a haj, de a stressz okozhat olyan dolgokat a szervezetben, amitől már lehetséges. Pl. pajzsmirigyedet is tönkreteheti. Menj orvoshoz, remélem megoldódik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!