Nagyon hullik a hajam, mit tegyek, hogy ne hulljon?
Körülbelül 1 hónapja bekentem a hajam ricinusolajjal, mert azt hallottam róla, hogy attól gyorsabban fog nőni, és szebb lesz. Azonban rá kellett jönnöm, hogy nekem nem vált be, mivel a hajam csomókban hullott tőle. Így aztán nem is használtam többé. Egy darabig csökkent is a hajhullás, de most megint rettenetesen hullik.
Amikor végighúzom rajta a kezemet, 1 szál általában mindig, de van, hogy 2-3 is kijön egyszerre.
Hajmosásnál egy csomó jön ki, amikor a végén összeszedem a kihullott hajakat.
Elég kevés vitamint eszek, mondhatni semmit sem. De nem szeretem a most érő gyümölcsöket :( Vettem Biovanne szépségvitamint.... Az helyreállítja majd a hajamat szerintetek?
Vérképet már csináltattam, de minden normális volt rajta.
De azért köszönöm. :)
Nekem is hullik, és nem tudom mitől. Én a DM saját márkájú hajvitaminját fogom megvenni,hátha segít. Nagyon sokan dicsérik,ezért akarom kipróbálni.
Pár évvel ezelőtt fogyókúráztam,és attól hullott a hajam. Számtalan dobozzal beszedtem,és nagyjából mérsékelte is a hajhullást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!