Hajprobléma! Mit tennétek? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindig fenékig érő hajam volt és korábban állandóan elkötve volt. 18éves koromtól kezdtem el kb, hogy már csak nagyon ritkán fogom össze. Azóta voltam többször fodrásznál,így rövidebb lett,de majdnem fenékig ér így is. Most új fodrásznál voltam és ennyi év után észre vette,hogy nagyon törik a hajam felül is.Valószínű régen az állandó gumizástól. Alul is kegyetlenül törik. Szó szerint le kellene vágatni a fülemig,hogy megszabaduljak a tört végektől,de gondolom megértitek,hogy ez az,amit semmiképpen nem akarok :(
Ebben az esetben mit tehetek? Voltam azóta 3 fodrásznál,de ők nem mondták,hogy fenn is törik..pedig tényleg én is észre vettem most,hogy mondta ez az egy:(
2015. febr. 2. 08:37
1/1 anonim válasza:
Ha nem gumizod, akkor a töredezett rész egyre lejjebb fog kerülni. Ettől függetlenül az aljából érdemes vágatni rendszeresen. Használj jó hajpakolásokat, amik segítenek kicsit a haj állapotán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!