Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vastag, dús hajprobléma,...

Vastag, dús hajprobléma, mivel kezeljem?

Figyelt kérdés
A hajam nagyon dús ( kb fél évente kell ritkíttatni, hogy emberi haj formája legyen, de szerintem sűrűbben is lehetne.) olyan hullámos-szerű, ha kifésülöm, akkor valahol hullámos, valahol nem. Nagyon vastagszálú és rettentően száraz, szétáll. Sorstársak, ti milyen sampont, balzsamot, akármit használtok rá, hogy nézzen is ki valahogy?

2015. aug. 1. 16:40
 1/3 anonim válasza:

Egy nagyon fontos dolog: NE RITKÍTTASD!!!!

Csak széttöri a hajad és még rosszabb lesz! Erre a megoldás az, hogy hosszúra növeszted a hajad és lépcsőzetesre (átmenetesre) vágatod.

A hullámosság ellen hajvasalással tudsz "védekezni", de ez sem tesz túl sok jót a hajadnak. Ha mégis ehhez folyamodsz, nagyon fontos, hogy 180 fok fölé ne vidd a vasaló hőmérsékletét és mindig használj hozzá hővédőt!

2015. aug. 1. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehogy vasald, széttöri a hajat.

Nekem szintén ilyen hajam van, nem ritkíttatom, mert attól csak halál hülyén nézek ki. Lépcsőzetesre vágattam, hogy legyen valami formája, illetve semmi extra sampont nem használok. Samponból Nivea Hydro Care van most, balzsamból meg Yves Rocher regeneráló hajbalzsam nagyon száraz hajra.

2015. aug. 1. 17:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát sajnos nálam a lépcsőzetes hajvágás nem megoldás, mert kb. így áll : [link]

(vasalás után sem jobb )

2015. aug. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!