Napraforgó olaj hajvégápolóban? Ez komoly? Ezért pénzt kiadni?
Figyelt kérdés
természetes olajokat használok a hajamra hajmosás előtt és után.
nézegettem a kremmania.hu-n hátha van valami jó olaj mix amit tudnék használni.
ezt találtam amikor láttam, hogy ennek nagy része szilkon+parfüm+napraforgóolaj.. és van benne egy kevés argán olaj is.
szerintem ez hatalmas átverés.. egyrészt a parfüm szerintem hót felesleges ..csak szárít..
a napraforgó olaj meg elég gáz:D abba sütöm a rántotthúst. akkor már tehettek volna bele jojoba/mandula/kókusz/ricinus-olajat.. vagy akármilyen picit is különlegesebb olajat.. bár látom az argánból se sikerült sokat rakniuk. de komolyan napraforgó?
2016. jan. 8. 20:04
11/12 A kérdező kommentje:
8# és honnan tudtam volna? amúgy meg sárga ez a hajolaj, azért gondoltam ugyanolyan van benne amit sütéshez használunk..ahhoz meg kár megvenni ezt a kiszerelést
2016. jan. 11. 17:48
12/12 anonim válasza:
Egyébként én használom ezt az olajat, és qrva jó. Olyan könnyen megy a fésű a hajamban, mint az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!