Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke, vékonyszálú hajra...

Szőke, vékonyszálú hajra milyen olaj lenne a megfelelőbb?

Figyelt kérdés

Olyan olajat keresek hajápolási célra, amitől nem áll össze a hajam, mint a ricinusolajtól, nem barnul be, mint az argánolajtól.

Ti mit használtok, mit ajánlanátok?

2015. dec. 26. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
fesd barnára a hajad és probléma megoldva.
2015. dec. 26. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én tiszta argánt használok, és nem barnul be tőle egyáltalán. Kókuszolaj is jó, de argán sokkal jobb és egyszerűbb is mert azt nem kell kimosni. De egyáltalán mire kell az olaj neked? Lehet más hajápolót kéne nézned ha az olajak nem váltak be.
2015. dec. 26. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Eddig csak kipróbálás szintjén használtam a töredezett hajvégeimre ezeket az olajakat, de nem voltak túl pozitív tapasztalataim velük a fent említett okok miatt.

Az utóbbi fél évben pedig egy tamanu-olajas hajvégápolóját használtam, amitől ugyan nagyon szép, fényes, lágy lett a hajam a használata után, az viszont csak látszatmegoldás, a benne levő szilikon dolgozik, esetleg bele is éghet a hajamba, amitől csak rosszabb lesz a helyzet.

Vagy lehet, hogy egy majdnemhogy halott dolgot felesleges kenegetni, az már hiába szívódik be, és inkább a mechanikai hatásoktól kellene óvni a hajam? Bár nem tudom, hogyan, szárítani csak hideg időben szoktam, puha hajgumit használok hozzá, nem tépem, dörzsölöm őrült módjára a törölközővel.

A körmeim erősek és fényesek, a bőröm egészen jó állagú - figyelek is a táplálkozásra -, úgyhogy még a vitaminhiányt sem tartam valószínűnek.

Lehet, hogy ez valami genetikai dolog, és soha nem is lesz olyan a hajam minősége, mint amire számítottam.

Én is csak most láttam, milyen sokféle olajat használnak fel különböző kozmetikai célokra (pl. [link] gondoltam, hátha van valakinek valami tuti tippje a problémára.

2015. dec. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!