Hajtöredezésre tudtok ajánlani jó hajolajat vagy spray-t?
Figyelt kérdés
Mát próbáltam nèhányat, de eddig egyik sem haszánlt. Nektek beválnak? Ha igen, milyen márkájúak? Tudtok mondani egy kettőt?
Előre is köszönöm:)
2015. dec. 26. 00:37
1/3 anonim válasza:
Először is vágasd le a töredezett részt, hogy legyen egészséges a hajad.
Nekem az avonos hajvégápoló (zöld!) bevált, a hajolaja is elég jó.
Száraz, és nedves hajra is használtam.
Nekem hátközépig érő hajam van, kb fele hosszúságáig kentem csak,hogy ne legyen zsíros hatás.
2/3 anonim válasza:
Nekem Helia D-s vált, persze hajvágás után. A töredezettet semmi nem hozza helyre, csak a megelőzés segít, de időnként muszáj vágatni. Nekem ez a hajvégápoló azért tetszik, mert a nedves hajam gyorsan beszívja, nem nehezíti el, és napok múlva sem lesz sprőd (göndör hajam, szóval extrém módon száraz a vége).
3/3 anonim válasza:
Töredezett hajat helyre semmi nem hozza, le kell vágni. Megelőzésre meg legjobb a 100%-os argán olaj. A lényeg hogy ne szilikonos termékeket használj, az nem segít a hajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!