Nulla kalóriás olaj sütéshez, főzéshez? Ez komoly? :O
Ezzel lehet pl rántotthúst sütni vagy éppen a muffinba tenni,tehát bele a tésztájába?
Lehet muffinba tenni, de ha beleöntesz fél decit, abban pontosan annyi kalória lesz, mint fél dl olajban (+ liszt + cukor = nagyon nem diétás muffin, mert diétás muffin nincs, még édesítővel se). Ez attól nullkalóriás, hogy 2 deci olajjal elvagy fél évig.
Én Tescóban 700 Ft-ért vettem egy 2 dl-es olajspray-t, és még azt is sokalltam érte, mikor másfél liter olaj 500 Ft. De legalább utántölthető, és én speciel olivaolajat öntök bele.
Ha diétás rántott húst meg esetleg sült krumplit akarsz, akkor a Tefal Actifry olajsütőt nézd meg. De attól még, hogy abba elég pár fújás olaj, a panír rajta lesz a húson, és a krumpliba is benne marad a kalória. Csak nem szívja be az olajat, és emiatt alacsonyabb marad a kalóriatartalma.
A muffint meg felejtsd el.
Hmmm. Nekem van egy teflon serpenyőm, abba nem ragad le a minimális olajos rántotta.
NEm tudom, mi az a fehérjepalacsinta, de nem hangzik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!