Szeretnék egy 2000 kalóriás étrendet. Valaki írna nekem eggyet?
Nem vagyok szakember, de megpróbálom
Reggeli:
100 gramm túró/cottage cheese (light) kikeverve 100 gramm natút joghurttal+ 50 gramm mandula, kesudió, mogyoró (egyszóval vmilyen mag+ gyümölcs (áfonya, málna,stb.)
Tízórai:
2 szelet "rizstortácska"
1 tojás
Zöldségek
Ebéd:
80 gramm száraz rizs (persze kifőzve fogyaszd, csak szárazon ennyit mérj ki)
100 gramm csirkemellfilé egy evőkanál kókusz/ olivaolajon sütve
Zöldségek
Uzsonna:
2-3 kocka csoki+ 1 banán
Vacsora:
1 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér,egy pohár tej,50 gramm light trapista, kevés vaj, vegyes zöldségek
Ez egy nagyon magas fehérjetartalmú diéta napi étrendje, akkor ajánlom, ha sportolsz a 2000 kalória mellett. A csokit ne kifogásoljátok, mert kevés, és ennyi "bűn" kell a szervezetének, én páldául versenyző futó vagyok, de az edzés nélküli napokon is szükségem van egy pici édességre, mert különben fáj a fejem, rosszul leszek.
Azt is vedd figyelembe, hogy lehet eltérés az ételek kalóriatartalma között márkájuktól függően.
Ha nem szeretnéd kifejezetten ezt az étrendet követni, akkor is ajánlom a következő kalóriaadagokat:
Reggeli: 500-550
Ebéd:500-550
Vacsora:500-550
Tízórai/Uzsonna: 200-200
És vacsorára direkt írtam annyit, mint a többi főétkezésrw, mert lehet, hogy éjszaka nyugalmi állapotban vagy~alszol, de a tested 10-12 óráig éhezik! Kell neki tápanyag.
Remélem segítettem, ha van még kérdésed,írj privátban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!