Nulla kalóriás olaj sütéshez, főzéshez? Ez komoly? :O
Ezzel lehet pl rántotthúst sütni vagy éppen a muffinba tenni,tehát bele a tésztájába?
Akkor mi a hízlaló ha nem az olaj? A csirkemell, liszt az minimális kell(abból is van ch csökkentett liszt), elég csak a tojásfehérje panírnak, zsemlemorzs is kevés kell bele,de ahelyett is van a búzakorpa.
Egyedül az olaj ami borzasztóan megdobja az egészet.
Egyesek akkor is átesnek a ló túloldalára. Ha rántott húst kívánsz, akkor ülj le és egyél meg egy szeletet belőle. A későbbiekben majd kompenzálod a dolgokat.
Ezért esnek vissza olyan sokan. Nekem ne mondja senki, hogy az általad felvázolt verzióban ugyanolyan íze van a rántott húsnak, mint a hagyományos lisztes zsemlemorzsás bő olajas változatnak. Ebből meg aztán igazán a marha és a disznó finom. tömöd magad ezekkel a dolgokkal, egyszer csak elkezdesz vágyni a régi igazi ízre.
Attól még senki nem hízott el, hogy normál mennyiségben normál ételeket eszik.
Aczél arra írta, hogy ha olaj, akkor a kémiai sajátságai folytán rendelkezik a leírt energiatartalommal. azt nem írja, hogy energiatartalom 0 kcal / 100g. olyasmit ír, hogy "nullkalóriás", vagy hogy "nullkalóriás diétához". ez pedig nem szakkifejezés, nem tükröz energiatartalmat, nem tükröz semmit sem, a rá fogékonyaknak egy reklám..
és amúgy simán bevállalnak egy termékkel egy adott büntetést hibás csomagolásért - fogyasztók tájékoztatása hibás vagy hasonló dologgal. tehát erre nap mint nap vannak a büntetések, nem hit kérdése, ez így megy.
Akkor marad a száraz,néha kozmás csirkemell,ha tényleg van benne kalória... :(
Viszont olvastam valami MCT Olajról amibe van kcal,de viszont a szervezet nem képes azt elraktározni zsírban...
Arról vélemény?
tápanyagokat a szervezet megemészti, és tápanyagokat, energiát nyer belőle. és még így is sokan éhen halnak. de azért sokunknak van lehetősége és értelme, hogy együnk.
vannak emészthetetlen anyagok, ételben pl. élelmi rostok. egyéb anyag, ami emészthetetlen.. szerintem az mérgező. illetve olyan nincs, hogy valami nem raktározható zsírként. fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat is képes raktározni a testünk, ha valami van amit nem, az nagyon nem hangzik egészségesen.
csak annyit kell enni ezekből, hogy ne legyen mit raktározni. de megközelítem gazdaságosság szempontjából: fölösleges a szükségesnél több ételre több pénzt költeni.
kerámiaserpenyőbe elég kb 1 cl olaj, nagyon kevés, néha cask úgy szoktam hogy egy ilyen szilvia papírkendőt, vagy szalvétát megolajozok picit, és azzal kenem ki, ez szinte semmi olaj, és palacsintát, csirkemellet simán lehet sütni benne nem fog leragadni egykönnyen, a rántotthús meg necces, esetleg ha berakod sütőbe, de az nem ugyanolyan, ezt a 0 kalóriás olajat sztem felejtsd el, baromság.
én rántott húsból próbálom kifacsarni a lehető legtöbb olajat, csepegtetem jó sokáig, utána papírtörlővel kinyomkodom belőle, meglepő mennyi ki tud jönni:D
nyilván így is marad benne, de meglátod mennyit ki lehet belőle nyomkodni, biztos sokat segít rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!