Napraforgó olaj hajvégápolóban? Ez komoly? Ezért pénzt kiadni?
természetes olajokat használok a hajamra hajmosás előtt és után.
nézegettem a kremmania.hu-n hátha van valami jó olaj mix amit tudnék használni.
ezt találtam amikor láttam, hogy ennek nagy része szilkon+parfüm+napraforgóolaj.. és van benne egy kevés argán olaj is.
szerintem ez hatalmas átverés.. egyrészt a parfüm szerintem hót felesleges ..csak szárít..
a napraforgó olaj meg elég gáz:D abba sütöm a rántotthúst. akkor már tehettek volna bele jojoba/mandula/kókusz/ricinus-olajat.. vagy akármilyen picit is különlegesebb olajat.. bár látom az argánból se sikerült sokat rakniuk. de komolyan napraforgó?
szilikonokat amúgy nem használok, de erről nem szerettem volna nyilatkozni, ezt most lényegtelennek tartottam a kérdés szempontjából.
a sok illatanyagon vagyok inkább fent akadva?why?
A napraforgóolaj nem rosszabb, mint bármiylen más növényi olaj - a "különlegesek" csak divatcikkek, semmivel sem jobbak ennél.
De ha a hajadat akarod ápolni, akkor ne vegyél ilyen vackokat, hanem egyszerüen fogsz olajat - nekem az oliva vált be legjobban - és azzal kezeld a hajad. Ugyanolyan hatásos, csak nagyságrendekkel olcsóbb és sokkal kevesebb szemét van benne.
igen, írtam hogy 100%ig természetes olajokkal szoktam ápolni. hajmosás előtt én keverek össze 2-3 fajtát.
hajmosás után viszont csak egy fajta olajat használok, abból is 1-2 cseppet, szigorúan a hajvégekre..
csak gondoltam megkönnyítem a dolgom és keresek olyat ahol előre összekeverik nekem az olajokat.. de láttam,hogy csak ilyen szemetek vannak, tele alkohollal+parfümmel+szilikonnal:/ ja és az értékesebb olajok a lista végén kullognak, más termékeknél is.. érdekes
Ajj, kérdező, ha a butaság fájna...szted sütéshez való olaj van benne?
A sütőolaj színe sárga, a tiszta napraforgóolaj meg áttetsző...látszik, h gőzöd nincs az egészről.
Egyébként a tiszta napraforgóolajat ajánlják csecsemők bőrére, gyógyszertárban lehet venni és elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!