Fiúként szőrös kéne hogy legyen a lábam (nem biológiailag, hanem elvárás szerint)?
Nem, sőt, örülj neki, hogy most nem túl szőrős. Később meg fog erősödni a szőrzet, de ha most lennel olyan szőrös mint egy 30 éves, akkor az gáz lenne.
Viszont - nem bántásból írom - edzz kicsit többet lábra, tegyél kicsit több izmot a vádlira is és a combra is. Sok gyaloglás, futás, guggolás stb. sokat segítene.
nekem is volt pár osztálytársam,aki gyantázta a lábát. szerintem ez kicsit bu*zis,de hát mindenkinek a saját dolga, nem nevettem ki senkit miatta.
de a barátomnál biztosan szólnèk,ha ilyen jutna eszèbe. el se tudom kèpzelni,hogy össze bújva vagyunk az ágyban,erre hozzámèr a tökèletesen simára gyantázott lábával:D mintha egy nővel lennèk együtt:D szóval nekem ilyen fiú nem kène,de ha az utcán ilyet látok,pont le*arom
te komolyan hányszor teszed még fel a képeidet ide különböző hülye kérdésekkel? nem lógok itt 24/24, de már így is legalább ez a 3. alkalom, hogy látom a képed. őszintén, te úgy szeretnél kinézni, mint egy lány? mert akkor a legjobb úton haladsz..
ez a szupermini rövidnadrág ezzel a rózsaszín pólóval és a vézna, szőrtelen lábaiddal egyáltalán nem férfias. ha az a cél, hogy más fiúknak bejöjj, akkor jó, de normális nőt ez a kinézet biztosan taszítani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!