Miért elvárás manapság hogy szőrtelenítsük a hónaljunk meg a puncink? Nekem úgy nincs kedvem hozzá de a hónalj az látszik furán néznének ha meghagynam ugye mondjuk csőtopban?
Furán nézne az akit ez érdekel, de én mondjuk nem szoktam másokat bámulni sehol semmikor semmiért, szóval engem nem érdekelne ha szőrös valaki. Szerintem semmi jelentősége nincs is, nem ettől lesz szép vagy ápolt vagy nőies valaki.
A puncit meg nem elvárás szőrteleníteni, úgysem látja senki rajtad és párodon kívül.
Hidd el, nem vagyok az a nyávogós divatbúza fajta, de egy lánynak undorító ha van hónaljszőre. Az ágyékodon visszanyírva szerintem senkit nem zavar, de a hónaljat azért 50 éves kor alatt intézd el.
20F
Értelme? Hogy mást ne kelljen példának felhoznom, minimum annyi az én szempontomból, hogy nem lógnak rajta a szétizzadt, majd összeállt dezodorcsomók. Nem büdösödik be a hónaljad olyan hamar.
De felőlem járkálj nyugodtan hónaljkutyával, engem nem zavarsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!