Lányok, ti mit csináltok a lábatokkal? És a hónaljatokkal?
Mármint epilláljátok, borotváljátok, vagy gyantázzátok? Csak mert én epillálom, de egy barátnőm mondta, hogy ő borotválja, mert az epillálás fáj, egy másik barátnőm meg a lábszárát epillálja, a combját meg borotválja, ő is mert az epillálás fáj...
Hónaljamat régebben borotváltam, aztán a fent említett második bnőm mondta, hogy ő epillálni szokta.... nos kipróbáltam, és először nem is fájt, aztán másodszorra véletlenül fürdés után csináltam, amikor puha volt a bőröm, és nagyon kipirosodott, meg fájt is, úgyhogy egy köztes módszert alkalmazok: epillálom, amíg nem fáj, vagy amíg nem kezd el egy kicsit is pirososdni, szóval a nagyját epillálom, és a maradékot borotválom. Ti? (amúgy én sem érte a barátnőimet, hogy mi fáj nekik, és mi nem... de hát ez van...nem fájdalomküszöb alapján választottam őket...:D)
A lábamat nyáron epilálom, amikor nem mutogatom a lábszáram minden nap, akkor megvárom, hogy kinőjön annyira, hogy gyantázni lehessen.
Hónaljamat borotválom, nincs meg hozzá a fájdalomküszöböm, hogy más csináljak vele.
Bikinivonalat tervezek msot gyantáztatni nyárra, de még gyűjtöm hozzá a lelki erőt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!