Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen elektromos férfi...

Milyen elektromos férfi borotvát érdemes vásárolni kedvező ár/érték arányban, erős borosta, de érzékeny bőr esetén?

Figyelt kérdés
Sajnos ezeket nem lehet visszavinni/visszaküldeni, ha elégedetlen az ember. Ennek fényében drága mulatság lenne, újabbat és újabbat vásárolni, amíg nem találom meg a megfellelőt.

febr. 20. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, az elektromos férfi borotva az egy higiéniai termék. Ezért nem lehet élni a 14 napos elállási joggal. Nekem most egy PHILIPS S7886/58 Series 7000 SkinIQ elektromos borotvám van. Ez egy magasabb ár fekvésű elektromos férfi borotva. De meg érte, az árát.
ápr. 6. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Philips 5000 series volt, de hamar elromlott. Választhattam, kérem vissza az árát vagy cserélik. De mire idejutottunk, addig vettem egy Xiaomi Enchen Blackstone 3 borotvát. Gondoltam, ideiglenesen jó lesz a pár ezer forintos szerkezet. Majd kiderült, semmivel nem volt jobb a drágább Philips! Sőt, a Xiaomi akkuja jóval erősebb, ráadásul van digitális kijelzője, teljesen vízálló. A pótfej filléres tétel hozzá. Csak tartalékba vettem, még nem kellett cserélni közel egy év után sem. Eddig kétszer, 2x kellett töltenem az akkut. 😮🤘🏆

Így nem volt igényem újabb drága elektromos borotvára!

Hozzáteszem, arcszőrzetem (fekete) erős és minden irányba növekszik, de ez sem probléma a kínai ketyerének! Teljesen simára borotvál!

Van egy Philips OneBlade borotvám is, 360 pengével, azt is kedvelem, de szárazon irritáló, így csak borotvagéllel használom. De amióta van elektromos borotva, nagyon ritkán veszem elő. (az kiváló intim részre is)

ápr. 9. 01:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem írni, a Philips géphez volt tisztítóállomás patronnal. Amely patront újra és újra vennem kellett volna hozzá, nem éppen olcsón. A Xiaomit úgy tisztítom, mint a többi borotvát. Folyó víz alatt a fejet, amely egyszerűen kinyitható, levehető, majd Bradolife Kéz és bőrfertőtlenítő sprayvel kezelem minden használat után.
ápr. 9. 01:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Első voltam! 2-esnek. Nekem PHILIPS eddig soha egy PHILIPS borotva termékkel sem volt gondom. 22 éve vettem a leg első PHILIPS-et. És az első is kb. 10 évig birta. A második is legalább 8 éve meg van. A harmadikat meg tavaly februárban vettem. Igy most kettő van. A 3. válasz író részére. A Philips borotvához a tisztító patron 3500 Ft körül van. Szerintem nem drága a 3500 Ft/db ár.
ápr. 9. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#1,#4

Én nem engedhetek meg 80-100.000 forintos borotvát magamnak. Kipróbálnám, milyen, de azt nem lehet. Az 5000-es készüléket ajándékba kaptam, black friday keretében vásárolták. Két hetet bírt csupán. Mint minden márkánál, van esély hibás termékre.

Nekünk van egy Philips hajvágónk, amely 18 éves és kiválóan működik. Philips rádiós magnónk is van, amely cirka 40 éves és semmi baja a rádiónak, a magnó persze nem bírta ennyi ideig. Philips HiFi deck is volt, amely jó 30 évig bírta. (kétszer volt javítva)

Én csupán arra próbáltam utalni, túl vannak árazva a nagy márkák manapság. Értem persze, a kínai kereskedelem geopolitika alapon működik, alá akarnak tenni a nyugati gazdaságnak a nyomott árú termékekkel. Viszont, akárhogy nézzük, egyre jobb a minőségük a márkás kínai termékeknek. Lásd Xiaomi telefonok és egyéb készülékek. Pár éve az autók terén is gyorsabb fejlődést tudnak felmutatni a kínaiak, mint a nyugati világ.

Lehetek én bármilyen jó patrióta, ha a pénztárcám nem engedi. Sok termék, készülék esetében fontosnak tartom a minőséget, a márkát, de ahol tudjuk megfogjuk a pénzt. A TEMU-ról nem vásárolunk, de a Xiaomi termékek igenis jók!

Az említett Xiaomi Enchen Blackstone 3 borotva, 7000,- azaz hétezer forint volt. Ha elromlana, akár 10 darabot is vehetnék, akkor lennék egy db PHILIPS Series 7000 borotvánál kiadásban. :)

(Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB telefonomat most szeretném lecserélni 6 év után, ám teljesen üzemképes. Fiamé tönkrement, ő megkapja, én veszek egy 15-öst. 50 éves szülinapomra 3,5 éve kaptam a családtól egy Xiaomi Amazfit T-Rex Pro okosórát, amely az amerikai katonai szabványoknak is megfelel. Szuper, nagyon kedvelem! Akár egy autó is átmehet rajta, azt is kibírja. Még a magyar nyelvű applikáció is nagyszerű, melyet még évekig frissítenek, mivel vannak újabb kiadásai az órának.)

Természetesen, én senkit nem akarok rábeszélni semmire! A kérdező majd eldönti, mit szeretne, neki, mi éri meg, mennyit szán rá. Ezen nem fogunk összeveszni!

ápr. 10. 01:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Egyenlőre nem szeretnék nagyon drága borotvát. Kipróbálnék néhányat de nem lehet. Veszek egy olcsót és madj meglátom. Xiaomi nekem is megfelel. Talán kipróbálom ezt, amit ajánlottál.

ápr. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!