Lányoknál már a kar szőrtelenítése is elvárás?
Nem!!! csak követik a sztárokat, modelleket, akik szinrén borotválják a karjukat. Már amelyik.
De van aki azért borotválja a karját, mert erős színű vagy nagyon szőrös. És valljuk be ez esztétikailag nem igaznán szép.
De van aki csak azért borotválja, mert ezt látja a Tv-ben vagy az újságban. Hülyeség, ha nincs okod rá, akkor ne borotváld a karodat, mert később nagyon megbánhatod.
Én szerencsés vagyok, mert nagyon kicsit szőrős a karom,abszorút nem is látszik, ezért nincs is okom rá, hogy borotváljam és nem is fogom.
Elég máshol borotválkoznom :-)
25/L
Igen,szinte már az. Nekem is elég szőrös a karom,de nem érdekel. A borotvától borostás lesz, és az még undorítóbb,mert szúr. A gyantát nem nagyon bírja a bőröm, a krémetet szintén nem. A barátomat nem zavarja, engem sem. Ezek után nem érdekel,hogy valakinek nem tetszik. Te se foglalkozz vele, nem az a lényeg.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!