Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bajusz szörtelenítése? Most...

Bajusz szörtelenítése? Most akkor mi a valóság? (16/L)

Figyelt kérdés

Szeretném szőrteleníteni a bajuszomat, viszont nem tudom, hogy mivel? Rengeteg ellentmondást olvastam, tehát a kérdéseim:

1. Ha csipesszel szedem ki, tényleg erősödik a szőr?

2. Az első gyantázás után sokáig vörös marad?

3. Később a szőrszálak gyengülnek vagy erősödnek?

2010. dec. 15. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én gyantázással kapcsolatban tudok válaszolni... de amit írok, az nem szentírás, mert nagyon nagyban függ az eredmény a bőröd érzékenységétől meg a szőr sűrűségétől is sztem. Nekem nagyon érzékeny, allergiás bőröm van, és elég gyorsan és erősen szőrösödöm. Számottevően nem sűrűsödött/nem lett vastagabb a szőröm, de nem is gyengültek. Nekem nem szokott sokáig vörös maradni a bőr, pedig csak alkoholt szoktam rátetetni, mert az ilyen-olyan hűsítő cuccok mindig kiütötték a bőrömet. Sajnos amilyen érzékeny a bőröm, még anélkül is ki szokott pattogzani az elkövetkező napban, napokban... de sztem ez csak az ilyen nagyon érzékeny bőrű embereknél van így, mint én.
2010. dec. 15. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én epillálom.

Eleinte kiütéses lett, és pár napig vörös maradt. (Nagyon érzékeny a bőröm nekem is.) Pár hónap alatt hozzá szokott, már nem látszik utána semmi, ha leszedem.

Valamennyire erősödik, de bármitől. Epillálás/csipesz/gyanta ugyanaz a folyamat gyakorlatilag. A borotva, ami más, az sokkal rosszabb, azt az egyet ne:-))

2010. dec. 15. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nagyon érzékeny a bőröm. Épphogy hozzáérek,már bepirosodik -.- ... amikor először gyantáztam vörös volt,de egyáltalán nem volt vészes kb 1-1,5 óráig látszódott. Azóta rendszeresen csinálom,egyáltalán nem vörösödik be utána,de még nem vettem észre változást,se nem erősödött se nem gyengült a szőr,de gondolom idő kell hozzá.

Szerintem csipesszel sem erősödik,de legalább 5x fájdalmasabb mint a gyanta.(+sokkal több idő)

Egyébként van még egy opció,a szőkítés. Én sokáig úgy csináltam:)

16L

2010. dec. 15. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csipesszel csinálom, már jó ideje, és gyakorlatilag már meg sem érzem. Nem tapasztaltam, hogy erősödött volna.
2010. dec. 15. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
gyantát hazsnálok, nekem kb 1-2 órát vörös utána, de a körömvirágkrém az nagyon jó rá, sokkal hamarabb múlik el a vörösség mint általában. este szoktam gyantázni, utána krém, aztán alvás, másnapra már semmi sincsen
2010. dec. 16. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ja nem erősödött a szőr, nemis gyengült, viszont kevesebb helyen nő
2010. dec. 16. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szőkítés - erről mindenki mondjon le, volt pár lány az évfolyamon, aki szőkíttette, már messziről rikított...

csipesz - picit fájdalmas, időigényes, de nem erősödik a szőr tőle, itt is van kismértékű ritkulás

gyanta - gyors, hatékony, picit fájdalmas,ritkulnak a szőrszálak idővel

2010. dec. 16. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legyegyszerűbb ha elmész kozmetikushoz. Énis oda járok kb 2 havonta, mert ugy megcsinálja h nem is kell addig mennem. Ő tudja milyen a bőröd és hogy mit ken rá..és nem tudom de olyan megnyugtató érzés h nem nekem kell bajlódnom vele:D
2010. dec. 17. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ÉN a szemöldökömet akartam gyantáztatni, s azt mondta a kozmetikus, hogy nem javasolja a gyantát, mert kitágulnak a pólusok a sok rángatástól. (hogy mi igaz belőle, nem tudom)

Én mindenesetre a bajusz környékét is csipesszel szedem s a szemöldökömet is. Kicsit macerás és elég gyakran kell szedni (hetente 2-szer biztos), de nem tudok jobbat.

2010. dec. 24. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó... kitágulnak a pólusok?? ...

PÓRUS.

2010. dec. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!