Ha meleg gyantával szőrtelenítem a lábam és a hónaljam, az mennyi ideig marad tartós? Otthon érdemesebb megcsinálni, vagy kozmetikusnál? Mennyibe kerül kozmetikában a két testrész szőrtelenítése (kb. )? És egy szempilla festés?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 15:53
1/4 anonim válasza:
kozmetikusnál javaslom! nekem 1 óra alatt megvan totál (elég szőrös vagyok :() 4000forint azthiszem. szempillát nemtudom, azzal rég voltam :)
2/4 anonim válasza:
hát én hanyatt vágódnék, ha 4000 lenne, sztem az nagyon sok. bár attól függ, hol. de am sztem is érdemesebb kozmetikusnál csináltatni, gyakorlottabb, jobban hozzáfér mindenedhez.
3/4 anonim válasza:
Én a teljes lábat 2000-ért, a hónaljat 500-ért, a szempillát 500-ért csinálom, bár én Dunakeszin élek!
4/4 anonim válasza:
én otthon gyantázok mindent! kivéve a honaljamat mert az epillálástol elöjött 1 nyirokcsomo nagyobbodás:Sés azota nem használhtok csak borotvát=(
300ft a gyanta a csikok hozzá 100dbos 800ft a patron elég 2-3havonta venni a csikot kb évente!gondold meg melyik éri meg jobban plusz nekem van gyanta melegitöm ami 300ft volt 5éve és kb3-4hetente elég szörtelenitenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!