Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tehetném festés,...

Hogyan tehetném festés, színezés nélkül élénkebbé barna hajamat?

Figyelt kérdés
Alapvetően mindig szép fényű, sötétbarna hajam volt. Viszont most a nap elég erőteljesen kiszívta. Zavar ez a szín, viszont nem szeretném befesteni, mivel már volt ilyenben részem, elég volt egyszer lenöveszteni. Ismertek esetleg valami jó házi praktikát vagy mást, ami élénkebbé varázsolja?
2011. okt. 18. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Maréknyi olívaolajjal dörzsöld át, mosás előtt egy óráig legyen rajta. Mosás utáni balzsamok közt is vnnak jók, próbálgatni kell, neked mi válik be.
2011. okt. 18. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Ki fogom próbálni. Több hasonló dolgot is szívesen fogadok :)
2011. okt. 18. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
én a kávés hajpakolást próbáltam ki, nek m világosabb lett tőle a hajam de sztem sokkal szebb lett mnint az eredeti és nagyon élénk, fényes lett a hajam!! de ezt jol gondold meg mert nem biztos hogy kijön a hajadból a kávézacc és az egész házban nagyon büdös lesz meg a hajad is. és ezt rendszeresen kell, mer olyan mintha ugye festenéd nekem mér látszik is a lenövés.
2011. okt. 19. 08:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Le tudnád írni, hogy pontosan hogy is kell csinálni? Mit mivel keverek, ilyesmik :)
2011. okt. 19. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az ecetes vizes öblítést próbálnám meg. Az ecet köztudottan színélénkítő.
2011. okt. 19. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
1 tojás sárgája, 1/4 szalalkáli, 1ek citromlé, 0,5 ek ecet, annyi kávé hogy ne legyen tul sűrű, meg ne is nagyon folyékony, ezt majd kitapasztalod. jo a hajtőbe és dunsztold be, egy órán kersztül aztán kimoshatod, nagyon ajánlom hogy ne egyedül csináld!!!!! kád felett feltétlen!!! ha nem elég az adag akkor duplát csinálj, nekem kb 40 cm a hajam és vékonyszálú nem valami dús, ha sok hajad van dupla adagot csinálj, nyissatok ablakot mert rettenetes bűz lesz, ja és ez még növeszti is a hajat :D sok sikert! :)
2011. okt. 19. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is :) Egyenlőre nem tudom melyik megoldást próbáljam ki :)
2011. okt. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!