Kb 3 hónapja festettem a hajam feketére eléggé lenőtt már. Nemrég ráfestettem szőkét a töbe narancs a maradék barna lett. Ha most jégszőke hajfestéket kenekrá narancssárga lesz az egész hajam vagy bese fogja?
Festett feketéből a szőke nem fogni.
Tudom, én eredetileg világos-közép szőke vagyok, be volt feste még világosabbra, utána lett fekete, de meguntam, nagyon macerás volt. A fodrász azt mondta, hogy itt csak a hajvágás segít, mert teljesen tönkremenne a hajam.
Ez a világos réz vöröses szín, ez nagyon össze-vissza lesz, egy tincsen is előfordulhat több árnyalat, igazából kezelhetetlen és hordhatatlan lehet.
Mért nem akarsz fodrászhoz menni, vagy rábízni?
A sötétbarna hajadat minimum 2x kellene leszivatni/világosítani hogy abból szőkés árnyalat legyen, de mivel festve is volt, ez még bonyolultabbá teszi.
Ha bármit is csinálni akarsz otthon, az az, hogy lemosod és ápolod a hajad, a többit szakemberre bízod. Sose lesz olyan módon jégszőke színű a hajad, ahogy leírtad.
Így igen:fodrász/oxy reload - 2-4 árnyalat világosítás és fedés közép színű színezővel; 1-2 hónap: újabb világosítás talán újabb 3-4 árnyalat világosodás és talán előfordulhat, hogy bepróbálhatod a jégszőke hajszínt.
De lehet, hogy még egy világosítás kell, attól függ milyen az eredeti hajszíned, mennyit bír, mennyire van roncsolódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!