Intim testrész szőrtelenítése. Hogyan a legjobb, mire figyeljek?
Teljes intim területre gondolok.
pl, borotvánál,hogy fogjak hozzá,mire figyeljek,milyen borotvával? vagy a gyanta jobb? nem fáj nagyon a nagyajkaknál? szőrtelenítő krémet lehet ott használni? epilátor? nem hiszem hogy kibírnám..:-(
vagy akinek van tapasztalata végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban, kérem ossza meg velem/velünk
Én kéthete valami tv műsor alatt szemöldökcsipesszel szedtem ki, a szeméremdombon és hajlatnál.A lábaim között meg borotválom.Úgy terveztem,hogy csak a nagyon sötét szálakat húzom ki,de nagyon belemerültem.
Gondoltam rá,hogy ezentúl csak így csinálom, 2 hét alatt nem nőtt vissza.Kb 3 hetente meg rá tudok szánni 45-60 percet.
Én rövidre vágom a szálakt ollóval, majd tusfürdővel bekenem és legyantázom. Ha nem akarom, hogy másnapra, harmadnapra kipattogjon a bőröm, akkor arclemosó tonikkal lekenem a hajlatnál és a szeméremdombon.
Off: uccsó, mennyire fáj mikor szemöldökcsipesszel szeded ki?
és én még félek az epilálástól? miután van aki szemöldökcsipesszel szedi! Nem semmi, le a kalappal.
igazából attól félek, hogy begyullad. a lábamon is nagyon érzékeny a bőr
Köszi a választ! Lehet én is megpróbálom majd csipesszel. Én ha meghallom az epilátor hangját már beijedek :S
Kérdező, célszerű lenne rögtön epilálás után bekenned a bőröd valamilyen krémmel.
Itt ajánlanak párat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!