Melyik a legjobb dezodor?
Figyelt kérdés
Szinte napi szinte sportolok 1-2 órát, és sajnos nem tudok óránként fürödni, milyen dezodort vegyek hogy ne legyek büdös,izzadt és ilyesmi:)))?2011. okt. 21. 19:53
1/7 anonim válasza:
Én próbáltam Fát, Adidast, de egyik sem ért, mire beértem suliba (gyalog!!) csupa izzadság voltam. Nemrég kezdtem el Rexonát használni (krémdezodort), és aktív sportolás után sincs egy csepp izzadság sem, nem hagy foltot sem, szóval meg vagyok vele elégedve :)
2/7 anonim válasza:
Nekem eddig csak egy vállt be az a Baba Érzékeny bőrre..
Egyáltalán nem izzadok ha befújom magam.És az illatát is imádom.:))
3/7 anonim válasza:
nekem a Fa vált be legjobban, de szerintem ez egyénfüggő :)
4/7 anonim válasza:
hát ezt a kérdést már sokan feltették..valami ezüsttartalmú lenne jó, de sajna olyat csak férfiben gyártanak.
5/7 anonim válasza:
Nekem a golyós nivea vált be: pearl & beauty, és szeretem még az energy fresh-et.
6/7 anonim válasza:
Én is a babára teszem a voksomat,és szintén imádom az illatát.Árban is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!