Melyik a legjobb mattító arckrém?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 06:13
1/9 anonim válasza:
Oriflame-eset használok, ami pattanásos bőrre van, eddig még az a legjobb, de nem mattít egész nap. Szerintem nincs olyan, ami megszünteti a csillogást :( 15 éve ezzel küzdök, már szinte minden arckrémet kipróbáltam. Anyum szerint neki a változókorral múlt el az arcfénylés!
2/9 anonim válasza:
Rimmel alapozo :) teljes fedest ad, tartos es nem csillog tole a borod :)
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Szerintem meger egy probat az avonos termekek kozul a Solutions - Complete Balance nevu krem. Van ejjeli es nappali is. :)
5/9 anonim válasza:
Én Nivea Visage Young control shine-t használok. Hamar beszívódik és csak minimálisan fénylik, de ez persze attól is függ mennyit kensz magadra, nem kell sok belőle. Évek óta ezt a mattítót használom.
7/9 Yingtáó válasza:
Artistry Amway en keresztül tudod beszerezni.
8/9 anonim válasza:
Garnier mouisture match mattító krèmzselè. zöld tubusos.
9/9 anonim válasza:
En avonbol hasznalom az uborka teafa kivonatut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!