Most akkor mi lesz a hajammal? (Többi alul)
Figyelt kérdés
Álltalaban ha meglátok egy töredezett hajvèget kèzbe veszek egy ollót(papírvágó) ès levágom ,hogy ne törjön tovább. A minap egy kissebb tincset láttam töredezettnek ès ujra kèzbevettem ,ès azt vettem èszre h mikor levágtam annak a tincsnek a vègèt minden hajszál vègen valami fehèr volt . Ez tovább fog törni ès netán kettènyílik , vagy azok a fehèr hajvègek mit jelentenek ,mitől azok?2015. szept. 7. 20:54
1/1 anonim válasza:
Az életlen papírvágó olló szétroncsolta a hajszálaid végét, ahol elvágtad. Igen, az tovább fog törni.
Vagy vegyél egy hajvágó ollót vagy élezd meg rendesen a papírvágót. Mert papírvágóval is lehet hajat vágni, csak venni kell a fáradságot és pengeélesre kell élezni, hogy vágjon rendesen és ne trancsírozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!