Mi a baj a hajammal, hogy egy idő után így néz ki? (kép alúl)
EZ A HAJAM.
Hajvasalóval meglehet ilyen né csinálni?: [link]
MERT a szememig leérne de begöndörödik és rejtélyes módon kiszárad, nam vagyok nő, hogy így foglalkozzak a hajammal, csak növeszteném emo-ra.Szóval hajvasaló és hajspray segítségével meglehet csinálni egyenessé?
Az emok egy nap vagy minimum másfél óra hosszát birizgálják,hajlakkozzák,fésülgetik,hogy tökéletesen álljon.Ha nem akarsz ennyi időt foglalkozni a hajaddal akkor ne növessz emo hajat.
ennyi.amúgy meg,ha ennyire férfias vagy,hogy nem foglalkozok annyi időt a hajaddal,mint a nők akkor miért érdekel annyira,hogy hogy néz ki a hajad?
ki lehet vasalni. viszont annyira nem göndör és hosszú a hajad, ha szárítás közben egyenesre fésülöd egyenes lesz. viszont valami hajban maradó kondícionálót tegyél rá:)
nekem is ilyesmi hajam van, csak lány vagyok
Csak akkor fog így állni, ha minden nap vasalgatod és igazgatod, szóval ezzel foglalkozni kell.
Egyébként, ha elfogadsz egy jó tanácsot, növeszd meg kicsit oldalt a hajad, mert ez így nagyon hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!