A hajam miatt havonta járok fodrászhoz nyiratni, mivel vasalnom kell . minden hajmosás után teljesen száraz, és muszáj kivasalnom mivel "oroszlános" . Abba szeretném hagyni a simítást de nem tudom mit kezdjek utána a szalma száraz hajammal . ötlet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 19:06
1/5 anonim válasza:
Na igen, nekem is ez a bajom. Hajmosás után elég nagy, és csak vasalással tudom megcsinálni normálisra sajnos. Pedig jó lenne ha nem kéne állandóan vasalgatni, mert akkor még nem is lenne baja, pedig ápolom.
2/5 anonim válasza:
Én hajmosás elött felrakok olivaolajos pakolást: extra szűz olivaolaj, gliss kur repair pakolás, tojássárgája összekeverve. Szárítás után jól befújom hővédő spray-vel és utána vasalom. Nekem nagyon bevált, olyan selymes lesz tőle a hajam, és vágatni is elég 3 havonta, mert nem törik már annyira.
3/5 A kérdező kommentje:
és ettől nőll is egy kicsit ?
2012. márc. 13. 19:19
4/5 anonim válasza:
Ettől nem nől. De tegnap olvastam, hogy a ricinus olaj növeszti, úgyhogy következőnek azt is keverek a pakolásba :) Ja és azt elfelejtettem, hogy mikor felrakom a pakolást betekerem fóliába a hajam, az melegen tartja.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. márc. 13. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!