Ha hajmosás után rajta hagyom a balzsamot a hajamon (amit le kéne öblíteni) ártok vele neki vagy használ? Mert nagyon száraz és töredezett.
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 22:12
1/7 anonim válasza:
Hát..anyit elérsz veel, hogy ragadni fog a hajad és olyan ronda lesz, mintha alul belemártottam volna egy kis zsírba :S
2/7 anonim válasza:
Elég ronda lesz tőle a hajad...inkább vegyél hajvégápoló olaat és azzal kend be az egész ahajad, ha annyira száraz....vagy hajmoss elött oliva olaj....meg iylenenk...
pakolások...
3/7 anonim válasza:
inkább előtte egy jó pakolás, de ha rajta hagyod akk olyan lesz, mintha meg se mostad volna....igénytelen, és undorító...a töredezett végeken meg úgyis csak az olló segít.
4/7 anonim válasza:
Ez akkor jó ha hajat akarsz növeszteni.
5/7 anonim válasza:
Én épp ma próbáltam ki ezt. Azaz majdnem ezt. Megmostam tegnap, le is öblítettem a balzsamot ahogy kell, de ma egy nagyon parányit kentem a hajvégeimre. Nem csúnya, jobb a tapintása, jobb az esése.De mondom, nagyon keveset raktam a végekre.
Viszont én sem tudom, hogy károsítja-e többszöri alkalom után mert nem mosom ki. Tehát tartok tőle, nehogy hulljon vagy ilyesmi legyen. Csak most nincs itthon hajolajam, meg semmi ilyenem, és gondoltam kipróbálom.
6/7 anonim válasza:
Egy idő után megszárad, kemény kéreg lesz, és ha icipici hatás éri, eltörik a hajszál, meg úgy fogsz kinézni, mint aki egy éve nem látott sampont még boltban sem. Vegyél ne-mosd-ki balzsamot, sprayt, vagy pakolást, de ne ugyanazzal akarj minden egyszerre megoldani. És ja igen, legelőször sajnos olló.
7/7 anonim válasza:
Ha öblítést igényel, akkor rajta ne hagyd, mert különben úgy fogsz kinézni, mint aki már 1 éve nem mosta meg a haja végét... Vegyél olyan balzsamot, amit nem kell kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!