Ártalmas a 2 naponkénti hajmosás a száraz hajnak?
Figyelt kérdés
Aznap, amikor megmosom, nagyjából selymes, másnapra már olyan mint a seprű, pedig használok hajpakolást, hajsprayt. Pedig szerintem az utóbbi 10 évben már mindenféle hajápolót kipróbáltam, szedtem vitamint, hiába.2011. jún. 13. 17:41
1/2 anonim válasza:
Ha száraz a hajad, akkor miért mosod 2 naponta? Attól csak még szárazabb lesz. Ha nem zsíros, akkor nem kellene ilyen gyakran mosni, kivéve ha koszos lesz a munkád vagy valami miatt.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Semmiképp se mosd ilyen gyakran, ha nem zsíros a hajad. Van mindenféle tápláló pakolás, muszáj próbálgatni.. nem tudom milyen hosszú a hajad, ha sok van, akkor ritkíttasd ki esetleg, vagy vágasd kicsit rövidebbre. Nem lehet, hogy már nagyon töredezett a vége? Kérdezd meg azért fodrásztól is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!