Az hogy lehet hogy száraz a bőröm a hajam mégis gyorsan zsirosodik? Pedig már csak hetente 1szer mosom direkt. DE másnapra vagy max 2 nap és tiszta zsír.
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 14:54
2/5 anonim válasza:
Ilyen előfordulhat. Nekem is zsíros a bőröm, retkes a térdem, gombás a lábom. :)
3/5 anonim válasza:
Ha száraz bőröd van és zsíros hajad, akkor vszínű LEHETSÉGES! Ha hetente egyszer mosod a zsírosodásra hajlamos hajadat, nem fogsz egyszer csak frissen mosott hatású hajjal ébredni. Ha hajlamos vagy rá, nem tudsz tőle megszabadulni. Moss naponta kétszer hajat zsíros hajra való samponnal. Vannak samponok, amik kíméletesek és gyakrabban is lehet őket használni. Próbálj ezzel együtt élni. Én is kétnaponta mosok hajat mégis teljesen egészséges és szép. Ha száraz a bőröd, használj testápolót.
5/5 anonim válasza:
A zsíros hajadra, csak azt tudom ajánlani, hogy ne moss 2 hétig hajat... igaz h elég undorító lesz a hajad de hidd el jó lesz.... nkm ezt a biosz tanárom mondta, és az egyik barátnőm is ezzel szenvedett, megfogadta a tanácsot, és nem lett olyan zsíros a haja ;) utána, viszont rendesen mosd a hajad, hetente 1-2 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!