Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Többi lent!

Figyelt kérdés

Na, szóval. Decemberig váll alá érő hajam volt, de mivel nagyon-nagyon száraz volt már, és a vége is elképzelhetetlenül töredezett, levágattam. Amikor levágatom a hajam, akkor mindig ugyanolyan lesz; áll alá érő, mindenhol ugyanolyan hosszú. Már egy kicsit akkor is meggyűlt vele a bajom, ugyanis hullámos, de nem az a szép hullámos, hanem ez az össze-vissza szalmabála, itt púpos-ott púpos hullámos haj. Ezzel még úgy-ahogy elvoltam, megmostam, beszárítottam, stb.,stb., nagyon ritkán felgumiztam, de nagyon szerettem kiengedve hordani, főleg akkor, amikor nagyon hosszú volt. Lényeg a lényeg: decemberben levágattam a hajamat, de mondtam a fodrásznak, hogy most szeretném, ha egy kicsit más lenne, valami más fazont vágjon, de nagyon "lightosat", semmi extrát. Erre úgy vágta le a hajamat, hogy amikor megszárította és belenéztem a tükörbe, majdnem ordítani kezdtem vele, hogy hogy a büdös életbe lehet egy embert így elrondítani. Intelligens ember lévén ezt nem tettem meg, fizettem, hazamentem. Úgy vágta le a hajamat, hogy az alja kb. az államig ért, a hajam felső rétegét pedig akkorára vágta, hogy kb. a fülem közepéig lógott. Tehát a hajam egyik fele 15 centi volt, a másik meg 8, a hullámosságának köszönhetően pedig az a 8 centi égnek állt, az alja lógott, egy ideig becopfozni sem tudtam, szerencse, hogy tél volt, még otthon is sapkában mászkáltam... Azt hittem, hogy ha megnő, akkor jobb lesz, azóta kb. 10 centit nőtt, de még mindig nem tudom kiengedni, nem tudok vele mit kezdeni. Hajvasalóm nincs, jelenleg pénzem sincs rá, de nem is akarnám minden reggel szétégetni a hajamat. Beszárítani nem lehet, reggelente időm sincs rá, felgumizni pedig már gyűlölöm. Mihez kezdjek? Vágassam le rövidre, aztán majdmegnő? De az olyan rossz lenne, jövőre sulit váltok, azt szeretném, hogy hosszú hajam legyen. :( De ez így nem állapot. Mégis tudtok valami jó frizurát, ami itthon elkészíthető, vagy valami jó hajvágási fazont? Segítsetek, kérlek!

Köszi a válaszokat!

2015. aug. 31. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Mást nem tudsz csinálni, mint most ígyhagyod és megvárod amíg jól megnő. Esetleg tehetsz rá ricinus olajat, az fokozza a növekedést.
2015. aug. 31. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Vegyél ricinusolajat a gyógyszertárban, sokkal gyorsabban fog tőle nőni a hajad. :)
2015. aug. 31. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

tavaly augusztusban jártam ugyanígy !

(azt terveztem hogy 3-4 cm -rt vágatok a hajból, a végét menetesre) . Erre úgy megritkította, (nekem is a fülemig) hogy otthon nem tudtam már normálisan beszárítani.

Meg mindig U alakra volt vágva a vége, erre az elejét meghagyta hosszabbra. Pedig nem is úgy kértem :(

Oldalt kicsi csattokkal tűztem fel , meg hajpántokkal vészeltem át ezt az időszakot. (de nem volt kellemes). Sok lehetőség nincsen.

Most 1 év után nőtt meg annyira, hogy normális. Itthon szoktam belőle vágogatni. De csak az aljából.

2015. aug. 31. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Képet tudsz róla küldeni?

Próbálom elképzelni,de nem megy..

2015. aug. 31. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyszerűen fokozatosra volt vágva, hogy ne lapuljon rá a fejére, és ne legyen unalmas egyhosszú, de az hogy a legrövidebb tincs is 8cm, és hogy az hogy bír felfelé állni? elképzelni nem tudom.
2015. aug. 31. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
képet nekem is küldenél? úgy jobban tudnék segíteni.
2015. szept. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!