Mit csináljak a száraz hajammal?
Figyelt kérdés
Göndör száraz hajam van. Régen vasaltam, de már 2 éve nem. Emellett folyamatosan ápolom, használok hajbalzsamot, hajpakolást, hajvégápolót, van amikor ricinusolajat, olívaolajat is használok, emellett szedem a dm-es hajvitamint is. De semmi változást nem tapasztalok, a hajam egy része ugyan olyan szára, hajmosást követő egy-két napig szép, utána egyre rondább lesz. Mit csináljak vele? :( Úgy szeretnék szép hajat. Más, aki festi is, vasalja is, annak annyira szép haja.. hogyan csinálja? Én hajszárítót se használok, nehogy azzal is még inkább szárítsam.2015. aug. 26. 11:25
1/3 anonim válasza:
A hajad táplálását elsősorban belülről kell kezdened. Nézz utána mely vitaminok a legfontosabbak a hajadnak. A lényeg, hogy került a tartósítószeres, túlságosan sós, egészségtelen ételeket. A fehér hús, friss zöldségek, magvak, vitaminok fontosak a hajadnak is, nem csak más szerveidnek.
A száraz haj már sosem fog meggyógyulni. Vágasd le és figyel az étkezésre. A ricinus olajat hagyd, nem fog segíteni. Hajpakolást érdemes problémás, száraz haj esetén minden második mosásnál használni. Bár ez attól is függ milyen gyakran mosod. A hajad szoktasd hozzá, hogy 3-4 naponta mosod. Mosás közben kerüld a forró, túl meleg vizet (mert szárítja).
2/3 anonim válasza:
Használj 100%-os argán olajat minden nap. Helyrehozza a száraz hajat. Ezt nem kell kimosni a hajból. Nekem többszöri szőkítés miatt lett a hajam olyan száraz hogy hajlítani nem lehetett mosás után... és helyrejött már az argán olajtól szinte teljesen. Emellett amit még használok az a Kallos Latte pakolás, balzsamként használom. És samponozni csak hajtöveket szoktam, teljes hajamat soha, mert a sampon szárít. Épp ezért nem jó a ricinus pakolás sem, azt samponnal kimosod és ez szétszárítja a hajad.
3/3 anonim válasza:
Sampon-és balzsam egybe esetleg?Monyuk én nemtom, csak ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!