Mit csináljak a hajammal?
Nekem barna hajam van nem festem , mégis száraz , töredezett volt a hajam nagyon sok sampont, balzsamot, hajpakolásokat kipróbáltam már megrendeltem az Avonnak az Advance Techniques Supreme Oils -Termékeit Sampont ,Balzsamot, és a tápláló hajspray-t , szettben 2800 ft körül volt gondolkoztam sokat, hogy megvegyem e mert annyi mindent kipróbáltam már.. elkezdtem használni 3 naponta mosok hajat , Én először szoktam balzsamozni a hajamat a fodrászom javasolt azóta is így csinálom mert a száraz haj jobban beszívja a balzsamot , majd megmosom és ezután törölközőszáraz hajamra 1-2 diónyi mennyiséget eloszlatok a hajamon!
Most használom a termékcsaládot 2 hónapja és látványos a változás még a fodrászom is észrevette a változást! Egyébként félhosszú a hajam ezért mentem vágatni nem szeretem ha olyan hosszú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!