Mit tehetnék a hajammal? Már teljesen elkeseredtem
A göndör haj eleve szárazabb, mint egyenes társa. Ennek megfelelő ápolást igényel.
Hiába nem vasalod már évek óta, a hajad azóta is ugyanaz, tehát ha akkor károsodott, az még most is olyan. Hacsak le nem vágattad az összeset azóta.
Ha keveset iszol, attól is száraz a haj.
Érdemes sok vitamint (zöldség-gyümölcs) enni, mert természetesen ez is kihat az állapotára.
Ha góc van a szervezetben, azt foltos hajhullás szokta jelezni.
,,Hiába nem vasalod már évek óta, a hajad azóta is ugyanaz, tehát ha akkor károsodott, az még most is olyan."
Miért lenne ugyanaz a haja, ha egyszer már 3 éve nem vasalja? Három év alatt kb 40 centit nő a haj, már rég le kellett hogy nőjön a sűrűn vasalt rész.
Amúgy mi az a csuri? És mi az, hogy "kiszárítod szépen", az alatt mit kell érteni?
Előzőhöz: én vagyok az előtted válaszoló.
Már miért ne lehetne három évig ugyanaz a hajszál a fejen? Főleg azoknak, akik növesztik és alig vágatnak a végéből - vagy éppen semmit.
A többit azt hiszem nem tőlem kérdezted, hanem egy másik válaszolótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!