Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a hajammal? Már...

Mit tehetnék a hajammal? Már teljesen elkeseredtem

Figyelt kérdés
A hajam egyszerűen SZÖRNYŰ. Csontszáraz, göndör egyébként de nem áll sehogy. Ha kiszárítom szépen akkor kb 10 percig úgy marad utána összevissza száll. Ha feltűzöm csuriba és leengedem akkor borzalmas mert látszik a csuri helye. Tehát SEMMMIT nem lehet vele csinálni. Használok kókusz, ricinus olajat, tojás pakolást és rengeteg mindent kipróbáltam már de egyszerűen reménytelen. Ráadásul 5 éve növesztem és persze ezalatt az öt év alatt nőtt is rengeteget de le tört.. Valaki segítsen!!! Régebben vasaltam (3 éve nem vasalom!) 20/L

2014. okt. 19. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ezen csak visszavágás segít. Valószínűsítem, hogy a baj igazi okát nem külsőleg a hajban kell keresni.
2014. okt. 19. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Már egyszer visszavágattam vállig, az nem segített sajnos :(. És hogy tudnám kideríteni esetleg, hogy belsőleg mi okozza? (mandula gyulladásom van már régóta, ettől lehet? )
2014. okt. 19. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

A göndör haj eleve szárazabb, mint egyenes társa. Ennek megfelelő ápolást igényel.

Hiába nem vasalod már évek óta, a hajad azóta is ugyanaz, tehát ha akkor károsodott, az még most is olyan. Hacsak le nem vágattad az összeset azóta.

Ha keveset iszol, attól is száraz a haj.

Érdemes sok vitamint (zöldség-gyümölcs) enni, mert természetesen ez is kihat az állapotára.

Ha góc van a szervezetben, azt foltos hajhullás szokta jelezni.

2014. okt. 19. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

,,Hiába nem vasalod már évek óta, a hajad azóta is ugyanaz, tehát ha akkor károsodott, az még most is olyan."

Miért lenne ugyanaz a haja, ha egyszer már 3 éve nem vasalja? Három év alatt kb 40 centit nő a haj, már rég le kellett hogy nőjön a sűrűn vasalt rész.

Amúgy mi az a csuri? És mi az, hogy "kiszárítod szépen", az alatt mit kell érteni?

2014. okt. 20. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Előzőhöz: én vagyok az előtted válaszoló.

Már miért ne lehetne három évig ugyanaz a hajszál a fejen? Főleg azoknak, akik növesztik és alig vágatnak a végéből - vagy éppen semmit.

A többit azt hiszem nem tőlem kérdezted, hanem egy másik válaszolótól.

2014. okt. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!