Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajammal?

Mit tegyek a hajammal?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés és vékony szálú hajam van. Sajnos elég gyakran látom vissza fényképekről hogy csíkokban látszik a fejbőröm (nem hullik nincs baja, egyszerűen ennyire kevés) derékig ér amúgy elejétől a végéig tökéletes állapotú, törés nincs. Nagyon gáz ez így? Mit tudnék kezdeni vele? gondoltam hogy levágatom, de hát attól még nem lenne több belőle... vagy fessem világosabbra hogy ne legyen feltűnő? Mit kezdjek vele?

19/L

2015. aug. 24. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne vágasd le, avval nem érsz el semmit, inkább göndörítsd be valahogy, vagy hullámosítsd, akkor dúsabb hatása lesz.
2015. aug. 24. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám begöndöríteni anélkül hogy sérülne? Mindig nagyon vigyáztam rá nem volt vasalva meg semmi szárítani is alig. Festetve van, de úgy vettem észre hogy nem ront az állapotán. Az éjszakára összefonom vizesen pedig sose áll úgy ahogy kellene... :/
2015. aug. 24. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. aug. 24. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se vágasd le. Próbáltad már a hajdúsító samponokat?
2015. aug. 24. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát a hajdúsító samponokban nem hiszek mert attól több hajhagymám nem lesz + szilikon van benne ami hajra ártalmas.

Azt hiszem egyszer már használtam de nem emlékszem már rá. Ilyen hajhab meg ilyesmit nem igazán tudok használni mert koszosnak érzem tőle és le akarom mosni.

2015. aug. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!